torstai 31. maaliskuuta 2016

Kuukausikatsaus: Maaliskuun loppuneet


Maalikuussa loppui verrattaen vähän tuotteita. Kurkataan niitä lähemmin.
 


Hiuslakoista luotan maailman ensteks eniten Schwarzkopfin Osis-sarjaan. Ostan yleensä jättipullon, joka kestää ja kestää. Nyt lyhyemmän tukan kanssa lakkaa kuluu ehkä aavistuksen enemmän. Uusi pullo on jo käytössä ja ostan aina uudelleen ja uudelleen. Tuoksu on mieto ja pysyvyys hyvä, mutta lähtee helposti harjaamalla pois.

Töissä/käsilaukussa mukanani kulki Wellan matkakokoinen lakka, joka on todella hyvää tavaraa. Jos en olisi niin merkkiuskollinen ja jo ostanut uutta Osista, olisin mitä todennäköisimmin ostanut tätä täysikokoisen pullon. Vahva suositus.En edes muista enää montako putelia olen käyttänyt tätä Nivean pesugeeliä. Ehkä 10? 15? Ihan mielettömän monta ja aina vaan hankin lisää. Poistaa tehokkaasti meikin ja lian ja rasvoittuvalle iholleni on antanut sopivan mattapinnan kuivattamatta sitä. Nyt ostin kokeiluun misellivettä (koska olen hidas syttymään uutuuksille) ja jätin ostamatta uuden purtilon tätä ja koska Lumenen pesugeeliä vielä oli jäljellä. Itseni tuntien palaan tämän tuotteen käyttäjäksi kyllä. Mukavaa kun on tuotteita, jotka pysyvät valikoimissa vuodesta toiseen.


Vichyn geelivoide tuli maaliskuun LivBoxista ja kokeilumielessä käytin loppuun asti, koska koko oli pieni. Tuoksu kyllä oli sitten kuitenkin sen verran häiritsevä, että en hankkisi täysikokoista tuotetta vaikka se mukavalta tavaralta vaikuttikin. Yövoiteessa (niin kuin voiteissa noin muutenkaan!) ei kuulu olla voimakasta tuoksua eikä sen kuulu jäädä jumiin nenään niin että ällöttää. Vichy, korjatkaa siellä tuotekehittelyssä asia, niin saatan pyörtää puheeni.


BeautyBlendereitä omistan ja olen jäänyt koukkuun. Musta blenderi on ollut sopivan napakka, mutta pehmeä ja sillä olen saanut meikkivoiteen levitettyä hyvin. Halusin tehdä läpivalaisun tälle meikkimunalle, koska oli aika siitä luopua ja kyllä sinne vaan moskaa jää ahkerasta pesusta huolimatta. Joskus vaan pitää luopua ja aika vaihtaa uusiin.
Hankin kokeilumielessä käyttöön We Care Iconin meikkisienen, Blending Spongen. Ohjeistus sanoo, että sitä voi käyttää sekä kuivana että kosteana ja itse olen totuttuun tapaan käyttänyt vain kostutettuna. Täytyykin testata onko iso ero kuivana. Muutamien kertojen jälkeen voin sanoa, että ero BeautyBlenderiin on isohko. Blending Sponge on selvästi pehmeämpi ja laajenee kastellessa isommaksi, noin tuplat BB.stä! Käytössä muuten en ole isoa eroa huomannut, molemmilla saa homman hoidettua ja lopputulos tasainen. Nenänpielet ja muut pienet kohdat hoituu BB:llä mielestäni kuitenkin kätevämmin ja pieniä meikkimunia en omistakaan. Eroa on myös hinnassa, Blending Sponge on n.10e halvempi verrattuna BeautyBlenderiin.


Lumenen kulmakyniä olen kuluttanut tässä elämässä myös useita. Ja kuten näkyy, käytän ne aina ihan loppuun asti. Kunnes ei ole enää mitään mitä teroittaa!
Sävyt ovat itselleni sopivia ja jälki tarkkaa ja tasaista. Tykkäilen.


 
Oliko joukossa joku Sinulle tuttu tuote?
 
 
 
 
ppppst! Viimeinen päivä osallistua synttäriarvontaan!

6 kommenttia:

 1. Näistä tuotteista vain Wellan hiuskiinne on tuttu. Itselläni luottolakkana jo vuosien ajalta. Viimeiset pari vuotta olen suosinut tuoksutonta vaihtoehtoa. Mulla tahtoo kans olla useita tuotteita joihin vaan jää jumiin ja joskus kokeilumielessä testaa jotain muuta, mut aina palaan takaisin vanhaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vanhat hyväksihavaitut on hyvä juttu, mitä suotta vaihtamaan :)

   Poista
 2. Toi livboxissa tullut voidenäyte oli tuttu

  VastaaPoista
 3. Onko toi Nivean puhdistugeeli ollut aikaisemmin sellaisessa erilaisessa pullossa? Mä käytin aikanaanNivean puhdistugeeli, mutta sitten en enää löytänyt sitä mistään. =S Nivean misellivedestä olen kyllä tykännyt. Noi kynät olet onnistunut käyttämään todella nysiksi ;) Mitä tulee tuohon Beautyblenderiin, niin haluaisin sellaisen, mutta kun hinta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BeautyBlenderit on Hulluilla Päivillä tarjouksessa! :) Mä hankin itselle nyt WeCareIconin meikkisienen ja se on ihan jees. Hintaa tosiaan se kymppi vähemmän. Mutta toisaalta, parikymppiä hyvästä, uudelleen tuotteesta ei ole musta paha.
   Nivean pullo on vuosien saatossa ehkä joo hiukan uudistunut, mutta sininen se on ollut aina. Tai niin kauan kuin mä muistan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!