lauantai 19. maaliskuuta 2016

Leimauslauantai: Girls Just Wanna Have Sun

China Glazen cremet löytävät tiensä luokseni kerta toisensa jälkeen. Toki kokoelmat toistavat välillä itseään, mutta silti tasaisin väliajoin sorrun ja ChG onkin merkki, jonka lakkoja minulla on kokoelmassani eniten. Tänään pääosan esittäjänä on House Of Colour-kokoelman lakka, Girls Just Wanna Have Sun. 
 

Pehmeän keltainen creme-lakka, jonka halusin saada. Lakatessa tällä tajusin, että minullahan on jo tällainen lakka! Saman merkin Lemon Fizz. Nappasin Lemonin hyllystä ja laitoin pullot vierekkäin. Huokasin helpotuksesta, sillä aikaisemmin hyvin vaaleaksi ajattelemani Lemon Fizz on selvästi tummempi kuin GJWHS. Vaara ohi. "They are similar, not same."


Leimauksessa käytin niinikään China Glazen lakkoja; Harmony, Emotion ja Magical. Laattana oli BCN-039. Leimasin tällä samalla kuviolla työkaverini kynnet ja niistä tuli ihanat! Musta pohja, valkoiset leimat. Tosi jees. Täytyy kokeilla sama yhdistelmä itsellekin.


Sain aikaan vähän tahtomattanikin taas tällaiset pääsiäiskynnet. Kai se vaan on tämä lisääntynyt valoisuus ja kevät, linnunlaulut ja muut, mitkä saavat ihmisen hempeilemään kynsiä myöten.
Nämä kynnet eivät kyllä pääse lemppareideni joukkoon. Olisi ehkä pitänyt keskittyä leimaamaan vain yhdellä värillä.


Girls Just Wanna Have Sun on kyllä sävyltään mielettömän kiva. Pehmeä on tosiaan kyllä sana, jolla sitä kuvailisin. Koostumus on ollut joidenkin mielestä hankala. Toki vaati kolmisen ohutta kerrosta, mutta ainakin geelien päälle levittyi suht ok. Raidoittui toki vähän aluksi, niin kuin useimmilla vaaleilla lakoilla on tapana, mutta kerrostaessa homma parani.

Ensi viikolla on aihetta juhlaan, kun vietetään Kynsisirkuksen kolmevuotisjuhlia!


 Aurinkoista lauantaita!

6 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä näistä kynsistä! Keltainen on mulle niin vaikea väri, mutta tässä setoimii ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Itsellä riippuu tosi paljon keltaisen sävystäkin - kaikki eivät ole kivoja! :D

   Poista
 2. Nätit kynnet, pääsiäinen jo vivahtelee.. :)
  Teil oli Lifeandnail-blogin kanssa päivittynyt mun blogin lukulistalle samaan aikaan saman lakan nimellä uusi postaus, joten luulin alkuun että tää on joku 'ideat vaihtoon' tai muu yhteisjulkaisu, mut ilmeisesti ei..? Hauska sattuma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tosiaan hauska yhteensattuma. Tuo kyseinen blogi on itselle ihan uusi tuttavuus, joten ei ollut suunniteltu juttu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!