lauantai 5. maaliskuuta 2016

Leimauslauantai: Tipunkeltaiset hässäkät

Otsikko kertoo miten sekavat kynnet ovat tänään luvassa. Mietin toki jotain hienoa otsikkoa, mutta sitten kun aivot alkoivat mennä liiasta miettimisestä solmuun, luovutin.
Tämän aamupäivän vietin viilaillessa geelejä. Geelit väkästin siis kolmisen viikkoa sitten ja hyvin ovat pysyneet! Torstai-iltana tein vähän jonkin sortin huoltoa kasvunrajaan ja sitten iski väsy ja kiire ja kaikkea ja kynnet jäivät kunnolla viilailematta. Tänään sitten ohensin, että näyttävät edes etäisesti aidommilta ja kauniimmilta ja lyhensin jälleen hieman käytännön syistä. Työpaikkani järjestää ensi kuussa Koulujen Henkilökuntien väliset Polttopallon (dodgeball) SM-kisat ja pelailu ei ole kovin onnekasta puuhaa kovin pitkillä kynsillä. Kesäksi ajattelin kyllä heittää pidempää settiä kehiin, mutta nyt mennään tällaisella sivistyneellä mitalla. Viime vuonna hävisimme niukasti finaalin ja tänä vuonna tarkoitus ottaa voitto kotiin ja ollaan kovasti harjoiteltu. Kyseessä siis ihan oikea laji ja sinne tulee Suomen Polttopalloliiton ihan oikeat tuomaritkin paikalle, joten ei ole mitään vitsi, vaikka se siltä saattaa kuulostaakin. Joukkueita reilut 30, tiukka päivä tulee olemaan.

Mutta siis! Eksyttiin vähän mutkaiselle tielle ja palataanpas takaisin. Eli huolsin geelit ja olen iloinen itsestäni miten hyvin olen homman hoitanut; ei ilmaantumista, ei yhtäkään irronnutta kynttä, huolto sujui ja kyllä se tästä pikkuhiljaa! Onneksi on kavereitakin, jotka ovat suostuneet mallikäsiksi, niin saan harjoitusta.


Alkanut kevät sai aikaan sen, että pohjalakaksi valikoitui tipunkeltainen OPI I Just Can´t Cope-a-cabana. Vasta sillä lakattuani aloin pohdiskelemaan, että minkähänlainen lakka sen päällä sitten näkyisi.. Heitin luottoni Dashican ja MoYouNailsin suuntaan ja ihan kelvollisesti suostuivat yhteistyöhön. Hieman toki sävyt keltaisen päällä muuttuivat, mutta erottuivat kuitenkin ja se on pääasia. Leimaukset tein DelushPolishin Swirls &Twirls DP03*-laatasta. Kuviohan on hieno ja kiva, mutta kuten aikaisemminkin, tämän leimaajan taidot eivät saaneet kuviota täysin onnistumaan ja pikkuriikkisiä palasia sieltä täältä puuttuu tai kuvio vähän vinkurassa, mutta hei - sitä vartenhan tässä harjoitellaan. Tykästyin näihin kummallisiin kynsiin kyllä ja sopisivat mainiosti esim.pääsiäiskynsiksi, jos johonkin teemaan nämä pitäisi sovittaa.Laitoin leimauslakkoja hieman kuvion reunaan vierekkäin ja vetäisin skrapalla kuvion päältä. Yritin tuollaista hienoa moniväristä leimausta saada siis aikaiseksi. Skrapana toimii vanha JHL:n jäsenkorttini; olen kokenut, että muutenkin vanhat kortit ovat mainioita tähän tarkoitukseen. Moni valmisskrapa on joko liian terävä, liian kova jne. Nyt tosin piCture pOlish on tajunnut tehdä hommassa toimivan yksilön (joka muistuttaa juurikin pankin avainlukulistaa, korttia tms).Siitä pisteet, että yksikään leima ei levinnyt ja maltoin myös odottaa tarpeeksi kauan ennen päällyslakan levittämistä. Ja kynsien malli on nyt aika jees, eikö vain?

Ihanaa kun kevät on saapumassa kovaa vauhtia. Olen monta päivää katsellut terassin räystäältä tippuvaa vettä ja pieniä jääpuikkoja. Miinuksena mainittakoon, että aurinko on julmasti muistuttanut pesemättömistä ikkunoista ja pyyhkimättömistä pölyistä. Mutta kaupat ovat täynnä ihania tulppaaneja, minäkin sain niitä ystävältäni kimpullisen <3Ihanaa viikonloppua!
*tuote saatu CesarsShopista

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu, keltaisella on aina sellainen piristävä vaikutus :)

   Poista
 2. Oi, kuinka kivat! Ja keltainenhan on aina <3 :)
  Täällä on vain lunta, ja lisää sataa, ei tietoakaan keväästä. Paitsi tuossa tulppaaninipussa, jonka ostin juuri äsken. Keltaisia tottakai :) Niistä tulee kyllä niin keväinen olo, vaikka ulkona kuinka tuiskuttaisi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!