maanantai 7. maaliskuuta 2016

Maanläheiset marmorit

Vietin päivän verran nudenvärisen lakan kanssa. Lakka on ihana, herkkä OPI Don´t Bossa Nova Me Around. Hitusen kenkusta koostumuksesta huolimatta lakka on saanut jäädä luokseni. Lakkasin sitä kolme ohutta kerrosta ja sittenkin tuntui, että oli vähän laikukas. Lakka on kuitenkin suostunut kanssani myös moitteettomaan yhteistyöhön ja lakalla on tunnearvoa, joten asukoon meillä.Pidän kovasti lakoissa maanläheisistä ja vähän tunkkaisista sävyistä. Ja on aivan perusteltua omistaa kymmenkunta toisiaan lähellä olevia harmaita lakkoja... Kröhöms. Tämä kolmikko esittää tänään pääosaa. Pohjalla siis Don´t Bossa Nova Me Around ja seuranaan Thanks A Windmillion sekä You Don´t Know Jacques! Sanottakoon tässäkin nyt sadannen kerran, mutta pidän OPIn tavasta nimetä lakat. Jaska minulta löytyy tänä tavisversiona ja Suede-versiona. Ja en voi luopua, koska nimi. Ja onhan se nyt ihan mahdottoman ihana ruskea.


Kuvioita ei lähdetty nyt tällä kertaa sen ihmeemmin miettimään, koska on maanantai ja lomaviikko juuri ohi. Silloin ei oteta kovin tarkkoja suuntimia vaan mennään siitä vaan ja sinnepäin. Loma oli kyllä mukava ja rentouttava. Ei tehty mitään ihmeitä, mutta kuitenkin sopivasti. Kylpylässä käytiin, pulkkamäessä oltiin, hiihtoa välteltiin, syötiin ja nukuttiin. Olla möllötettiin vain ja se teki kyllä hyvää.Tämä viikko pitäisi sinnitellä ja sitten onkin perjantaina taas luvassa rentoutumista työporukan kanssa. Minulla on se onni, että on sen verran kivoja tyyppejä töissä, että niiden kanssa voi ihan hyvin hengailla vapaa-ajallaankin. Ei joka päivä, mutta silloin tällöin.


Joku mielenhäiriö tuli ja ajattelin laittaa vielä OPIn I Snow You Love Me-lakasta hopeiset pallurat lisäksi. Koska lakkaus mielestäni tarvitsi "sitä jotain". Noh, nämä pallurat eivät olleet se puuttuva osuus, mutta olisi ollut liian vaivalloista ottaa niitä enää poiskaan. Marmorista tykkään, rauhoittavat sävyt toimivat.

Tänään sain aikaiseksi päivän mietelauseen.
Maanantai. Välissä on enää tiistai, keskiviikko ja torstai, sitten on taas perjantai.


Mukavaa viikkoa!

10 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!