torstai 3. maaliskuuta 2016

Merirosvosaalis

Olen joskus täällä blogin puolella valottanut mieltymystäni fantasiaelokuviin. Pirates Of The Caribbean-sarja on ihan listani kärkipäässä. Soittoäänenäni on ollut Hans Zimmerin luoma nerokas sankarimusiikki nyt n.12 vuotta, ellen ihan väärin laskeskele. And it doesn´t get old. Uutta merirosvoseikkailua joudun odottamaan vielä vuoden verran, mutta sitten taas taistellaan ja miekkaillaan! Savvy?


Olen huomenna suuntaamassa Messukeskukseen bloggaajatapahtumaan; suunnitellaan work shopeissa tämän vuoden I Love Me-messuja ja luvassa varmasti mielenkiintoinen iltapäivä, koska pääsen kuulemaan Havaintoja Parisuhteesta-blogin Sami Minkkistä! 

Tarkoituksena oli lähteä liikkeelle ihan neutraalilla ranskiksella, ehkä heittää päälle jotain siirtokuvia. Sitten ajauduin kuuntelemaan POTC-soundtrackia ja peli oli menetetty. Kaivelin esiin kaikenmaailman sörsselit ja tuuppasin kynnelle. Simpukoita, "taalereita", ...Näitä pieniä simpukoita sain taannoin Born Pretty Storelta kokeiluun ja sieltä tuli myös nuo koko kynnen peittävät koristeet. Nyt kun kynsissäni on mittaa, ajattelin tuupata ne tähän samaan syssyyn. Koristeet ovat isot, mutta muotonsa puolesta sopivat hyvin kynnelle, mukautui hyvin. Kiinnitin pelkällä pikakuivattavalla päällyslakalla (HK Girl) ja kestivät pulkkamäen ja sen jälkeisen suihkun. Eivätkä tarttuneet hiuksiin. Toki asettelussa sai olla tarkkana ja koriste ON iso, se ei kaikille ja kaikkien kynsille sovi. Ja tokikin on nyt selvää, että tämä koriste ei varmaankaan paria vuorokautta pidempään kynsilläni ole, jo ihan käytännön syistä. Se sopi kyllä hyvin teemaan, ja on mielestäni hyvin kaunis, joten mukaan vaan!


 Valkoiset ranskiskärjet on tehty Essencen Wild White Ways-lakalla, muotoiltu siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella.


Parempi överit kuin vajarit!?


 TÄSTÄ ja TÄSTÄ vielä musiikin ihmeelliseen maailmaan!

Mukavaa loppuviikkoa!

10 kommenttia:

 1. Onhan nää nyt hianot! Hei me nähdään huomenna:):):)

  VastaaPoista
 2. Tottakai pitää olla vähän överit;) just hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, sitten kun vedetään överiks, niin kunnolla :D

   Poista
 3. Nää on niiiiiin ihanat! ♡♡♡♡ Me nähdään tänään myös :)

  VastaaPoista
 4. Näistä ei voi ku tykätä! Ja hei, mullaki on piraattimusaa soittarina, se ihana tunnari! Ja tykkään niistä leffoista kovasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!