keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

One Stroke Onsdag, part 2

Viime viikolla aloitettu pöhkö-sarja, One Stroke Onsdag jatkuu! Lauantaina lakatut mattamustat kynnet kaipasivat jotain ja halusin kokeilla miten hyvin niiden päällä näkyy maalailut.


RaNails RaPaint akryylimaalit ovat vieneet sydämeni. Käytin ennen Oumax-maaleja ja nyt kun olen näitä RaPainteja käyttänyt, ovat muut auttamatta jääneet sivuun. Näissä on hyvä koostumus ja paljon pigmenttiä. Tohelompikin (lue:minä) saa näillä edes jotain aikaiseksi. Ja vaikka ei saisikaan, niin harjoittelu on mukavampaa ja helpompaa eikä motivaatio katoa ihan niin helposti.


Käytin maalailuissa piCture pOlishin one stroke- siveltimiä, samoin kuin viime viikollakin. Pääosassa olivat RaPaintin väreistä valkoinen ja turkoosi (joka kuvissa näyttäytyy aavistuksen liian sinisävyisenä).  Pieniä yksityiskohtia tein mustalla maalilla ja kapealla #10 siveltimellä.Vähän näistä tuli sellainen kiinalaiset posliinikipot-fiilis, mutta tykästyin kovasti!
Lopuksi lakkasin kerroksen INM Northern Lights Hologram Top Coatia sävyssä Silver. En tosin ole ihan varma oliko se hyvä vai huono idea. Pelkkä tavallinenkin päällyslakka olisi ehkä riittänyt ilman kimallusta.


 
Mitä sanoo raati?

14 kommenttia:

 1. Läääääh miten hienot!! Osaisipa itsekin :D

  VastaaPoista
 2. Upeaa jälkeä! Innostuin Sigin ja sun postausten takia itsekin pitkästä aikaa maalaamaan one store -kukkia viime viikolla. Ei tää oo mikään pöhkösarja, vaan tosi hyvä postaussarja :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo, kiva kun innostuit! :)
   Sigiä saadaan kiittää hyvistä siveltimistä :)

   Poista
 3. Mä taisin nähdä nämä jossain! Facessa tai Instassa. Ihanat! Mun pitää kyllä melkein kokeilla tätä. Kai jostain Youtubesta löytyy tutoriaalia tähän.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instan puolella ainakin ovat löydettävissä :)
   YouTubesta löytyy hyviä One stroke-videoita!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitän :) Tykästyin näihin itsekin kovasti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!