lauantai 12. maaliskuuta 2016

One Stroke Onsdag, part 3.

 
Oi kyllä, olen varsin tietoinen siitä, että nyt ei ole keskiviikko vaan lauantai. Ei huolta siis, en ole sekoamassa. Pyhä tarkoitukseni oli, että tämä julkaisu olisi ilmestynyt tavalliseen tapaa keskiviikkona, mutta kävikin sitten niin, että yours truly ihan vallan unohti ajastaa tämän julkaisun ja huomasi hölmöilynsä vasta nyt, joten saatte tänään annoksen One Stroke-kokeiluja.
 


Maaleina käytin vesiohenteisia akryylimaaleja, joita olen ostanut CesarsShopista. RaNails Rapaint-maalit ovat olleet omassa käytössäni mieluisia, helposti uudelleen notkistettavissa pienen pienellä vesimäärällä ja ovat pigmenttisiä. Tai ainakin ne, jotka itseltäni löytyy. Hyllyssä majailee tällä hetkellä viisi eri sävyä ja himotuslistalla roikkuu saman verran.


Pohjalle lakkasin kaikkien aikojen kauneinta lakkaa, IsaDoran Macchiatoa. "Kauneinta?", saatat sinä ajatella juuri nyt, mutta kyllä. Lakka on hyvin kaunis, pinta kuuulas ja pidän tästä lakasta hyvin, hyvin, paljon. Halusin siihen jotain ekstraa ja lakkasin kerroksen INM Hologram Top Coatia, sävyssä Gold.
Juuri sopiva säväys lakalle ja olisipa kiva, kun tämä yhdistelmä olisi jo valmiiksi pullossa!


Siveltimenä käytin vanhaan tapaan piCture pOlishin viistopäistä one stroke-sivellintä. Pidän siitä, mutta nyt harjoitellessa olen huomannut pari kertaa ajattelevani, että kumpa se olisi ihan aavistuksen kapeampi. Tai että olisipa toinen samanlainen aavistuksen kapeampana. Tai olisipa vaan enemmän taitoa hyödyntää ja osata tällä nykyiselläkin. Taidoistahan se varmasti suurimmaksi osaksi on kyllä kiinni. Käytin myös pIpO:n ohutta sivellintä yksityiskohtiin.Vanhassa ammatissa sata vuotta sitten tein koristemaalauksia, mutta kyl maar se vaan on niin erilaista nypertää kynnelle, varsinkin kun ei ole toista kättä apuna ja henkisenä tukena. Omat taidot ovat olleet koetuksella, mutta näistä kynsistä tykkääääään!
Yhdistelmä on sopivan hillitty ja pehmeä. Huomaamaton ja kuitenkin näyttävä ja kaunis?

Erityisen ylpeä olen siitä, että vaikeuksista huolimatta maalailin kauniit kukat myös vasemmalla kädellä! Ja missä todistusainesto? No eihän kaikkea voi muistaa. Kuten molempien käsien kuvaamista ja onnistumisen taltiointia. Muisti on kuin kastemadolla, ei voi mitään.

Aurinkoista viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Upeat!! Mun ostoslistan kärkeen taitaa kyllä mennä noi piCture pOlishin siveltimet, ne vaikuttaa aika hyviltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä käteviä ja omasta mielestäni joka euron arvoisia :)

   Poista
 2. Aaah, oot onnistunu tosi hyvin! Huomenna mun one stroket näkee maailman, hirvittää jo valmiiksi :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!