tiistai 29. maaliskuuta 2016

Rose Land

Voihan F.U.N Lacquer minkä taas menit tekemään. Merkki tuo markkinoille toinen toistaan kauniimpia lakkoja ja tämän kevään kokoelmasta kotiutin kaksi. Tänään nähdään kaunis Rose Land, holo-flakie-ihanuus. Käsittämätön.
 


Joissain promokuvissa lakka oli hyvin tumma, kun taas joissain oikein hempeä vaaleanpunainen. En malttanut odottaa, että saan sen oikeasti käsiini ja näen millainen se on. Onneksi hempeämpi, kuin ajattelin. Lakkaa on kovin vaikea saada kuvattua oikeanlaisena ja lightboxissa kuvattuna onkin jonkin verran eri sävyinen kuin luonnossa ja otinkin muut kuvat ihan luonnonvalossa, nyt kun aurinkokin päätti esittäytyä.


Lakan kerrostamiseen olisi todennäköisesti kulunut ikuisuus, joten lakkasin alle ohuen kerroksen piCture pOlishin Dream-lakkaa. Sen päälle sitten kerrostin kolme kerrosta Rose Landia.

Lakan kimallus on ä-ly-tön-tä! Auringon valon osuessa kimallus on mieletön.


Miten tämän lakan koristelee? Ei mitenkään, se on itsessään jo niin upea. Ja minä en edes juurikaan pidä vaaleanpunaisista lakoista!!
Onko Sinulla F.U.Nin lakkoja?

4 kommenttia:

  1. Onpas nätti! Pitääköhän hommata itellekin :D Vinkkinä glitter-funien kanssa: parhaimman ja nopsan peittävyyden saa kun töpöttelee sienellä =) Pari kerrosta yleensä riittää eikä alle tarvitse värilakkaa. Niiden poistaminen onkin sitten eri asia :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!