sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Sadan mutkan kautta: LIVBOX

Minulle tulla tupsahti sähköpostiin ilmoitus, että sain alekoodin, jolla voisin tilata Livboxin kuukaudeksi hieman huokeampaan hintaan, kuin mitä se normaalisti kustantaa. Intouduin heti välittömästi, sillä tiesin maaliskuun boksin olevan bloggaajaboksi. Sähköpostissa vielä kätevä maininta, että "Tilaa tästä!". Koko homma vain parin klikkauksen päässä. Innokkaana minä klikkailin ja kirjoittelin tarvittavat tiedot ja sitten maksamaan. Vaan ähäkutti, siitäpäs ei sitten tullutkaan mitään. Toistuvasti ilmoitus, että tilaus epäonnistui, maksaminen epäonnistui, kaikki epäonnistui. Koodien vimmattua tarkistamista, hätäviestejä kanssahömppääjille, tilitietojen tarkistusta.. Ja ei. Vain muutama tunti aikaa tilata ennen kuin vuorokausi vaihtuu ja sen jälkeen olisi myöhäistä koko koodia sitten käyttää (olin siis koko sähköpostin aiemmin unohtanut ja tottakai viimetipassa sen luin ajatuksella). Hätäviestiä Livboxinkin suuntaan, että missä vika, mitä tapahtuu. Ei onnistunut ja syy ei kokonaan selvinnyt. Ja niin vaan on, että yhden kuukauden tilaaminen ei onnistu muuten kuin näpyttelemällä luottokorttinsa tiedot ja sitä en halunnut tehdä vaan halusin mahdollisuuden saada maksaa tilaus verkkopankissa heti pois. Se on mahdollista vain 3kk ja sitä pidempien tilausten yhteydessä. Halusin vain nyt yhden kuukauden boksin, johon käyttäisin alekoodin. Ei onnistu. Ehdotin Livboxin porukalle, että onko mahdollista että tulisi mahdollisuus maksaa vain se yhden kuukauden tilaus verkkopankissa, mutta kuulemma ei. Jos on joku muukin, joka haluaisi vain kertaluontoisesti yhden laatikon, ilman luottokorttitietojen antamista (tai jos ei ole luottokorttia laisinkaan!), se ei onnistu siis vaan kolme kuukautta on minimi verkkopankkimaksuun. Pauliina sitten teki tilauksen puolestani lahjatilauksena hyödyntäen koodini (kiitos Paulis!) ja sain boksini minulle sopivalla mahdollisimman mutkikkaalla tavalla, tietty.

No mutta, perjantaina sain siis laatikkoni. Olen kerran aikaisemmin saanut arvonnasta yhden Livboxin. Pidän ideasta, että saa itselleen yllätyksenä uusiakin kokemuksia. Vaaranahan on aina saada myös ihan sitä itselle tarpeetonta tavaraa, mutta ne voi aina laittaa kiertoon jollekin, jolle ne sopivat. Tämän boksin kanssa itsellä ei ollut kovin suurta pelkoa, sillä koska kyseessä bloggaajien valinnat, niin minulla oli jotenkin fiilis, ettei sieltä ihan sälää tule. (Viime bokseissa tullut hammastahnoja jne. Ne toki tarpeen, mutta vaihtelua....)

Kurkataanko siis mitä monen mutkan boksini sisälsi?Boksin sisältö on siis bloggaajien valitsemia tuotteita täynnä ja maaliskuun boksista vastaavat Sn-Makeup-blogin Sanna-Emilia, Mutsie-blogin Irene, Bebe au Lait-Iina, Marinka Essel- blogin Marinka ja FantazYa-blogin Janet.Boksin avatessani huokasin kirjaimellisesti helpotuksesta - ei mitään sälää vaan ihan oikeita, oikeasti käyttöön otettavia tuotteita! Wooohoooo!


Viisi tuotetta, joita katsastamme nyt vähän tarkemmin.

 
 Eucerin Sun Creme Face Tinted CC medium Sk 50+ on Irenen valinta. Eucerinin tuotteet ovat itselleni tuttuja. Tämä on kevyestí sävytetty öljytön aurinkosuojavoide kaikille ihotyypeille. Kevyesti sävytetty on maininta, joka saa minut varpailleni. Kaikki "sävytetty" saa minut lähes poikkeuksetta näyttämään joltain Simpsonien perheen jäseneltä. Kokeilin tuotetta ja täytyy todeta, että positiivinen yllätys! Toki nyt näin talven jäljiltä olen niin vitivalkoinen, että näytti vähän hassulta, mutta kesäksi ehdottomasti käyttöön, je je!

(Ovh 22,50e / 50ml)


Lumene Longwear Blur meikkipuuteri SK15 on itselleni tuttu tuote.
Hankin sen pikkujoulukaudella Glitz&Glam-Minnan vinkistä. Kyselin häneltä hädissäni neuvoja miten saisin naamani pysymään kuosissa ja itseni upeana koko illan ja tämä tuote yhdessä saman setin meikkivoiteen kanssa on ollut monen päivän ja illan pelastus. Boksista saatu sävy on 3 Fresh Apricot/Aamun kajo, kun taas olen nyt käyttänyt sävyä 0 Light Ivory/Valon hehkua. Eli boksista saamani sävy on ehdottomasti vasta loppukevään, alkukesän sävyni ja silloinkin vähän pelkään sen olevan aavistuksen liian tumma. Mutta katsotaan, ehdottomasti aion kokeilla, koska tuote on tuttu ja hyväksi havaittu.

(Ovh 17,90e / 10g)
Uusia hiusjuttuja kokeilen aina mielelläni ja Cutrin Sensitive Multispray, joka on Marinkan suosikki, tulee kyllä käyttöön. Cutrinin tuotteet ovat tuttuja ja olen niistä pitänyt, joten käyttöön jää tämäkin. tuote. Kivaa, kun voi näin todeta tämän boksin tuotteista uudelleen ja uudelleen!
tämä tuote lupaa, että suojaa lmmöltä, antaa volyymia, tukea, pitoa, kiiltoa sekä rakennetta tyvestä latvaan. Tuotteella on Allergiatunnus.


(Ovh 15,90e / 200ml)

 
Iinan suosikkina oli mukana Vichy Idéalia Skin Sleep Yövoide. Jälleen totean, että Vichyn tuotteet ovat tuttu juttu. Olen nyt kaksi yötä laittanut tätä voidetta ja en osaa sanoa vielä vahvaa mielipidettä. Yksi asia, joka häiritsi, oli tuoksu. Se toi mieleeni vanhainkodin ja se ei ole hyvä mielleyhtymä yövoiteelle. Geelimäinen koostumus oli kuitenkin hyvä ja miellyttävä ja tuote levittyi hyvin, joten annan vielä mahdollisuuden.  Vichyn tuotteet kuitenkin yleisesti hyvä ja laadukkaita, mutta vielä en ole varma hankkisinko täysikokoista tuotetta. Tämän tuotteen valttina sanotaan olevan mahti auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja tekee ihon laadusta paremman.

(Ovh 34,50e / 50ml)Janeten valinta, Dermosil Trio Kulmaväri oli minulle tämän boksin helmi. Olen etsinyt ja etsinyt itselleni kokeiluun kohtuuhintaista jauhemaista kulmaväriä. Käytän pääsääntöisesti Lumenen kulmakyniä ja kivaa saada uutta kokeiluun! Plussaa siitä, että tuote on hajustamaton ja sillä on Allergia- ja Astmaliiton myöntämä allergiatunnus. Sävytkin vaikuttavat ihan mainiolta.

(Ovh 6,90e / 4,5g)


Mitähän tähän loppuarvioksi sitten laittaisi. Tähän boksiin olin tyytyväinen ja kaikki tuotteet jäävät kokeiluun ja olen niihin ihan tyytyväinen. Kulmaväri oli itselleni tosiaan tämän boksin parasta antia. Vielä täytyisi hyvä kulmasivellin metsästää. Ehdotuksia?!
Tilaisinko boksin jatkuvasti? En osaa sanoa. Olen ajatusta pallotellut mielessäni useita kertoja. Joidenkin kuukausien bokseja katsoessa ei ole yhtään harmittanut tilaamatta jättäminen, kun taas joskus on ollut oikeasti vähän kade olo. Jos lahjaksi saisin muutamaksi kuukaudeksi, niin miksikäs ei. Äitienpäivä lähestyy, hmmm...!

Toivottavasti teillä oli kiva viikonloppu!

Tilaatko Sinä Livboxia?

9 kommenttia:

 1. En tilaisi. Kertyisi turhaa rojua kaappeihin enkä voisi hyvällä omatunnolla käyttää eläimillä testattuja tuotteita. Välttämättä itse merkki ei testaa mutta raaka-aineet voi tulla testaavalta firmalta. Eettisyys on minulle tärkeää ja sitä ei tästä boxista löydy. Jos olisi lionnonkosmetiikka boxi, voisin kokeeksi tilatakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tungen tähän, mutta olikohan Wholly Hemp -luonnonkosmetiikkaa, he toimittaa myös Suomeen boxeja. https://whollyhemp.com/ Joku muukin taisi olla, mutta enpä muista :D

   Poista
  2. Kiitos vinkistä, käyn kurkkimassa!

   Poista
 2. Mulle tuli joskus reilu vuosi sitten ehkä kolem LivBoxia ja totsin ettei se ainakaan silloin ollut mua varten. Hirveesti kaikkea turhaketta. Tämän Boxin olisin kyllä ottanut riemumielein, käyttökelpoista tavaraa koko lootan täydeltä :) En kuitenkaan aio tilata vaikka myös minä sitä aina välillä harkitsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin kahden tulen välissä aina! Kivan boksin jälkeen harmittaa ja sitten taas huokaisee kun ei käyttänyt rahojaan :D

   Poista
 3. Mulle tullut melkein alkuajoista saakka ja vielä en ainakaan oo päättänyt lopettaa ku saan sen siihen 13,90e/kk.Ylimääräsi oon antanut äidille,ystäville taikka arponut blogissa.Tämä boxi ei ollut oikein minun makuun mutta kiva että sie tykkäsit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oletkin sitten kauan tilannut :)
   Ja hyvä, jos sulla on joku, jolle voi tuotteita antaa, niin ei ole haaskausta :)

   Poista
 4. Täältä ääni myös sille, että 1 kk boxi olisi kiva verkkomaksulla, nyt on tavallaan pakko ottaa se 3 kk minimissään. Mie tilasin lähinnä tuon bloggaajajutun takia, mutta muut lähti kiertoon paitsi Lumene ja Vichy eli ei minun laatikkoni.

  Katselen kuitenkin vielä huhti/toukokuun lootat ja sitten pistän luultavasti tauolle taas. Harmi vaan, että nykyään pitkäaikaistilaaja status katoaa kun on ollut tilaamatta 2kk (ennen oli sen 3kk).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että muuttavat tuota käytäntöä, mutta annoin kuitenkin nyt heille siitä (ystävällisesti) palautetta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!