torstai 24. maaliskuuta 2016

Vesimelonit!


Tänään heittäydytään kevyeen menoon mukaan. Ja tänään on todella syytä rentoon oloon ja iloon, sillä poikamme Niklas eli Nikolai von Mömmiäinen, Nöpöndeeros, Nöppis, Mömmökkä, Mömmerö, Mömmipömmi, Pöpsylä, Pöperö, Nöpö, Piiperö, Piippis, Niksu, Niku, Nikuli eli maailman paras pieni miehen taimi täyttää tänään kahdeksan vuotta. Onnea muru!
 


Emma-ryökäle meni ja julkaisi OPIn New Orleans-kokoelmasta taattua Emma-laatua olevat swatchit ja sitten alkoi minulla kuumeilu, että tarvitsenko elämääni vielä yhden vihreän? Yritin poistaa lakkaa ostoskorista huonoin tuloksin ja niin se vain sitten muutti meille asumaan.  Emman syytä on myös muutama China Glazen lakka, jotka ovat matkustamassa meille. Huokaus.


Vesimelonikynnet ovat roikkuneet teen-vielä-joskus-listallani nyt... ömh.. Huijaankohan kovasti, jos sanon, että ehkä neljä vuotta? Kauan joka tapauksessa!
Viime viikonloppuna kauppoja kierrellessä käteeni tarttui L´Oréalin punainen Rouge Savage ja kotiutin Color Clubin todella valkoisen lakan, Frech Tipin. Näitä yhdistelemällä  yritin saada aikaiseksi vesimeloniliukuvärin. (uusi monikäyttöinen suomen kielen sana!)Liukuvärissä käytin Born Pretty Storelta saatuja meikkisieniä. Kolmion mallisia, ihan samanlaisia mitä myydään Cittareissa, Prismoissa, Siwoissa jne.. Nämä vaikuttivat olevan ihan peruskamaa. Paitsi huonompaa. Kastelen aina sienen kauttaaltaan ja puristan kuivaksi ennen lakkojen levittämistä sienelle. Niin tein nytkin. Sienen pinta tuntui liukkaalta eikä imenyt vettä itseensä juuri ollenkaan. Vähän jännityksellä aloin hommiin, kun en tiennyt liukuuko lakka sienen pinnalta pois vai miten käy.

No metsään meni ja raikkaasti. Kesti noin tunti tehdä edes jotenkin siedettävä liukuväri, kun ei vaan tultu oikein juttuun tuon sienen kanssa. Ja en voinut vaihtaa toiseen sieneen, koska märät lakat ja lateksit sormien ympärillä ja ne toiset sienet tietty laatikossa. Milloin lähti lakkaa mukana, vaikka pinta oli kuiva ja milloin lakka ehti jo jotenkin muka kuivahtaa pintaan ja sitten sitä turskahtikin.. Ja minä kuitenkin olen jokusen kymmenen liukuväriä tässä elämässä tehnyt, että ihan eka kerta ei ollut kyseessä. Sieni ei siis imenyt vettä itseensä mutta lakkaa kyllä? Just sitä toivoinkin. Himpura.

Loppujen lopuksi sain kuitenkin jotain aikaiseksi ja vaikka lopputulos ei ollut ihan se mitä suunnittelin, niin nämä olivat tosi kivat ja hauskat ja saivat positiivista huomiota töissä, kioskilla, kaupassa.. L´Oréalin punainen lakka on ihana! Mehukas ja pigmenttinen. Täytyy lakat sillä pian koko kynnelle!


 
Iloista pääsiäisen aikaa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Onpa pirteät! :) mietin et auttaisiko noilla bps sienillä että jättää kastelematta? Ite en muutenkaan kastele perusmeikkisieniä liukuväriin ja etenkin noi bps:n sienet kuulostaa vähän hassuilta jos vesi ei imeydy mut lakka kyllä? :D et en tiedä jos siitä olis apua? Kummallinen ominaisuus kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ottaa revanssi ja kokeilla miten sienen kanssa käy jos kuivana tekee liukua :)

   Poista
 2. Rupes tekeen mieli vesimelonia :)

  VastaaPoista
 3. Nami! Minäkin olen suunnitellut tekeväni vesimelonit "sitten joskus". Koskaan se ei vain tule mieleen silloin, kun ideat muuten on hukassa.
  Voi ei, tuo OPI taitaa olla juuri se vihreä, jota olen etsinyt. Jokunen vihreä löytyy jo, mutta kaikki ovat vähän murrettuja, ei yhtään kirkasta perusvihreää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kiva vihreä! Sellainen perus muttei kuitenkaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!