lauantai 2. huhtikuuta 2016

Kevät

Anteeksi sanavalintani, mutta Jumalauta miten hienoa on kun aurinko paistaa! Mikään ei piristä paremmin kuin tuo taivaalla möllöttävä valoilmiö. Ihanaa! Toki se karusti muistuttaa imuroinnista ja ikkunanpesustakin, mutta väliäkö tuolla.
Tänään fiilistelen yksin kotona; kodin miesväki on häippässyt laivareissuun ja mummulaan ja minä aion oleilla pieruverkkareissani, juoda sangriaa, tekstailla pikkupöhnässä kavereille ja katsella YouTubesta hömppävideoita ja tutoriaaleja. Juon alkoholia ääriharvoin, on vähän sellainen ikävähkö sukurasite, niin yritän pysyä aineesta kuin aineesta mahdollisimman paljon erossa, mutta nyt on sellainen pikkuhiprakkaa havitteleva fiilis.Tämän päivän kynnet korostavat tätä ihanaa kevättä! Tilasin CesarsShopilta tavaraa ja samalla nappasin mukaan F.U.N Lacquerin kaksi kevätuutuutta; toinen on jo nähty Rose Land ja toinen tämä ihanuus. Spring Snowflake on kaunis kevään vihreä holo-flakie-lakka, joka on F.U.Nille ominaisen upea.


Halusin sitä vain häivähdyksen mukaan, koska kevätkään ei ole vielä niin pitkällä, että vihertäisi kunnolla.
Alle tein liukuvärin OPI Don´t Burst My Bubblella ja Color Clubin French Tipillä, päälle INM Out The Door.
Kaikkiin kynsiin lisäsin töpöttelemällä vihreää ja joihinkin lisäsin vielä pitsisiirtokuvia. Olen viimeaikoina käyttänyt paljon MILVejä, jotka käyttäytyvät kuin unelma ja nyt tuntui että tavalliset siirtokuvat eivät ole mistään kotoisin! Ainakin nämä kurjimukset eivät meinanneet millään irrota taustastaan saatika sitten jäämään kynnelle vaikka kuinka kuivasin ja painoin. Tottakai ne vähän myös pehmenivät suttuiseksi päällyslakan kanssa. Yhtä kaikki, näillä kynsillä viihdyin huisin monta päivää ja tykkäilin kovasti!
Ihanaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Oi kun on ihanat keväiset kynnet :) Täällä aurinko suvaitsi paistaa vain alkuviikosta, muuten on ollut sumuista ja sateista. Ehkä taas ensi viikolla :) Nauti päivästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että kevätfiilis välittyi näistä :)
   Täälläkin on ollut ajoittain hyvin sumuista!

   Poista
 2. Mielenkiintoisesti oot keksinyt käyttää Spring Snowflakea! Kivat lakkaukset ja täällä kans yksi joka ilahtuu suunnattomasti keväisin auringonpaisteesta...<3

  VastaaPoista
 3. Oih sentään miten ihastuttavat! Ja ai vitsit miten upea tuo F.U.N onkaan, mä en kestä...! ♥_♥

  Ps. Mukavaa kotipäivää sinne :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!