perjantai 1. huhtikuuta 2016

KIITOS! (Ja arvonnan voittaja)

Värikäs.
Pirteä.
Rajaton.
Yllättävä.
Kiinnostava.
Mukaansatempaava.
Kaunis.
Syvällinen.
Rento.
Ainutlaatuinen.
Nuorekas.
Inspiroiva.
Positiivinen.
Tyylikäs.
Upeat ja tarkat kuvat.
Iloinen.
Herkkä.
Tunteellinen.
Rohkea.
Persoonallinen.
Hauska.
Pohtiva.
Hauska.
Kannustava.
Omalaatuinen.
Hyväntuulinen.

Näin blogiani kuvattiin, kun teiltä kysyin. Ette voi uskoakaan miten sydäntä lämmittävältä ja mukavalta tuntui saada lukea kommenttejanne ja miten ihanaa on, että koette blogini sellaisena kuin yritänkin sitä kirjoittaa. Kiva, että ollaan samoilla linjoilla!

Kuvien kanssa on edelleen opettelua ja tein jokin aika sitten päätöksen, että en hanki uutta kameraa ennen kuin vanha sanoo itsensä irti, eli jatkossakin saatte kotikutoisia kuvia ja viritelmiä. Mutta hyvin ovat ajaneet asiansa tähän asti.

Sain teiltä myös kommenttia siitä, mitä haluaisitte blogissani jatkossa lukea (kynsijuttujen lisäksi). Toivoitte mm. että "ohi aiheen"-juttuja olisi edelleen ajoittain. Toivottiin myös hiusjuttuja jatkossakin ja että olisi hauska nähdä vanhoja kuvia eri hiusväreissä ja malleissa. Tämän olen jo tuonne luonnoksiin teille kyhännytkin ja ilmestynee tässä huhtikuun aikana. Lifestyleosiot olivat toivottuja ja nyt tyhmä tunnustaa, etten oikein tiedä mitä lifestyle pitää sisällään, mutta miellän sen yleisesti muusta elämästä kertovaksi jorinaksi. Sitäkin luvassa kevään ja kesän aikana. Shoppailupostauksia toivottiin, mutta ostelen nykyään sen verran vähän juttuja, ettei niistä ehkä irtoaisi jutuksi asti. Toki jos innostun niin mikä jottei! Koostejuttuna on nyt toistaiseksi "Kuukausikatsaus"-sarja, jossa kurkitaan tarkemmin aina kunkin kuun loppuneet tuotteet.
Lempi- ja inhokkilakoista toivottiin juttua ja aiemmin kirjoitettu juttu top 10 lakoista on luettavissa TÄSTÄ. Se on kirjoitettu viime heinäkuussa ja saatan tehdä päivitetyn julkaisun tämän vuoden heinäkuussa. Merkittäviä muutoksia ei ole kylläkään tullut, mutta kuitenkin. Inhokkilakkoja en säästä vaan laitan kiertoon myymällä tai lahjoittamalla eteenpäin, joten niitä ei blogissa nähdä. Yleisesti inhokkilakkojani on sellaiset tikkuglitterit tai joku sävy on ollut itselleni täysin väärä. Ehkä tästä voisi kuitenkin saada jutun aikaiseksi - katsotaan.
Juttua ihan alkutaipaleelta toivottiin myös ja tämäkin on luonnoksissa odottelemassa päivänvaloa. Lisäksi toivottiin erilaisia maalauksia, sanomalehtikynsiä, tekstuurilakkoja, ideoita videomuodossa, kuivamarmorointia, epäonnistuneita lakkauksia... Videomuodossa on varmaankin tulossa juttua YouTubeen kesän aikana, jos innostun. En lupaa, mutta never say never!
Toiveena oli myös saada sivupalkkiin mahdollisuus etsiskellä lakkauksia värien tai koristelutyylien perusteella. Tätä samaa on toivottu jo aikaisemminkin ja olen sen luvannut toteuttaa, siitä ei tarvitse viiden vuoden välein muistuttaa. Hahha! Se on melko suuritöinen juttu, ja koska olen ollut laiska tai tyhmä tai vähän molempia, niin se tagaaminen on aikanaan jäänyt ja nyt se harmittaa. Lupaan pyhittää kesälomastani yhden kokonainen päivän pelkästään siihen projektiin, sillä haluan tehdä sen helpottaakseni itseäni ja teitä.

Tuhat kiitosta ja halausta kaikille, olette ihania! Arvonnassa palkinnon voitti Sallamari, olen laittanut sähköpostin matkaan. Suoritan uuden arvonnan, sikälimikäli hän ei postiini vastaa viikon kuluessa.

Onkos teitä aprillattu tänään?

2 kommenttia:

  1. Heh, en voi sillä mitään, mutta joka kerta tämä lukihäiriöinen lukee tuon kuukausikatsauksen kuukautiskatsauksena. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhahaha! Joo, ei. Se ei olis hyvä aihe :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!