torstai 21. huhtikuuta 2016

#kynsimiitti16- lahjapussiin kurkistus

Tänään katsotaan tarkemmin mitä lauantaisen miitin lahjapussi sisältää.

Sponsorit on aina mukava juttu tapaamisissa ja nostan hattua kaikille sponsoreille, ketkä lähtevät mukaan. Siinä on aina puolensa ja puolensa. Joskus käy valitettavasti niin, että tuotteesta kerrotaan vain nimi tai joskus ei edes sitä ja tällöin sponsoriksi lähtenyt taho kyllä häviää leikin.


Meille oli tullut sponsoriksi useampikin yritys ja lahjapussin sisältö oli mielestäni juuri sopiva. Yhden tuotteista annoin toiselle kanssalakkaajalle eteenpäin lauantain miitissä, koska tiesin, että se tulisi näin varmemmin käyttöön.


Oriflame lahjoitti meille valkoiset lakat ja mattaavan/hoitavan/kynsiä kasvattavan lakan. Tämän jälkimmäisen annoin eteenpäin. Valkoiselle lakalle on aina tarvetta ja mielenkiinnolla odotan millainen tuttavuus tämä lakka on. Lähipiirissäni on pari Oriflamen edustajaa ja he ovat kehuneet The One-sarjaa. Se ei ole itselleni tuttu ja aikaisemmin olen käyttänyt vain Oriflamen meikkejä ja kasvojen hoitotuotteita. Tuotteet eivät ole olleet itselleni soveltuvia, mutta mukavaa päästä tutustumaan heidän kynsilakkoihinsa.

Kauneudenkauppa lahjoitti jokaiselle värilakan (sekä OPI minisetin arvontaan). Itse sain ihanan mehukkaan "Spare Me A French Quarter?"-sävyn ja koska omistan myös OPIn French Quarter For Your Thoughts-lakan, oli tämä minusta hauska sattuma.

Kauneutta.com on itselleni tuttu pulju, koska olen heiltä saanut kokeiltavaksi Kubiss-lakkoja aikaisemminkin. Kubiss sävyt nro42 ja nro48 matkustivat mukanani kotiin. Edelleen itseäni häiritsee, jos lakoilla ei ole nimiä! Saamani sävyt ovat kauniit ja mielenkiinnolla odotan, että leimaako tuo hopeinen lakka. Jos sävyt eivät ole itselleni sopivia, niin käytän niitä kuitenkin yleensä marmorointiin tai muuhun koristeluun. Pussissani oli myös Fabyn lakka, jonka vaihdoin itselleni sopivaksi vihreäksi, sävy on nimeltään Mint Bubbles. Nimi on siitä vinkeä, että lakkahan on tuollainen kaunis metsänvihreä eikä ole minttua nähnytkään. Fabyn lakoista minulla on vain toisen käden tietoa, mutta pelkkää positiivista olen kuullut, eli ihan innolla odotan tämänkin lakan kokeilua.
Ja iloisia uutisia! Saimme teille jaettavaksi alennuskoodin kauneutta.com-kauppaan! Alennus on -20% ja tulee kaikista verkkokaupan tuotteista! Koodi on: KAUNEUTTA ja se on voimassa 15.5.2016 asti. Kannattaa hyödyntää!

KoneHelsinki lahjoitti meille viilan, lakan ja esitteen. Esitteessä on mallina ikisuosikkini Sauli Koskinen, joten ei huono. KoneHelsingin lakat ovat itselleni tuttuja ja ne toimivat marmoroinnissa ja käytän niitä lähes poikkeuksetta siihen, harvoin lakkaan niillä koko kynnelle. Saamani sävy on nro 235, ja jälleen harmittaa, ettei lakoilla ole muuta kuin numero! Lakan nimi saattaa olla joskus se ratkaiseva tekijä ostopäätöksessä, siihen kannattaisi panostaa myös ;)

Naiskauneus lahjoitti Jolifin-merkkisen lakan sekä irtoglittereitä. Oma lakkani on hämmentävän räikeä oranssi, jonka nimi on käsittääkseni "Neon Grapefruit". Enemmän kuin osuva, sanoisinko.

Yksi henkilökohtaisista suosikeistani pussukassa olivat Lumenen lakat. Tykkään Lumenesta muutenkin ja poikkeuksetta päivän meikkini on yleensä tehty Lumenen tuotteilla. Lakat, jotka sain, ovat kaunis marjaisa "19 Fall Red/Kuulas Ilta" sekä "11 Sunny Fields/Auringonkehrä". Auringonkehrä on ihana oranssinkoralli lakka, joka näyttää varmasti parhaalta ruskettuneen ihon kaverina. Lakkasin sillä jo ja kamerani sekosi ja heitti sävyn liian oranssiksi, mutta livenä se on onneksi kaunis koralli. Kesävarpaisiin!

AVON lahjoitti kaksi värilakkaa ja päällyslakan. Lakat ovat sellaiset, jotka lanseerataan vasta 5.5. eli saimme ihan ensimmäisten joukossa ihania uutukaisia! Itselleni tulivat "Orange You Crazy" ja "Mint To Be". Tykkääääääään!


 Cloetta laittoi meille suut makiaksi lahjoittamalla Hopea Toffee-purkkaa, jota juuri nytkin mutustan. Rrrrrakastan Hopea Toffeeta ja tämä maistuu ihan samalle. Tämä oli mukava yllätys. Mukana oli myös aivan törkeän hyvää suklaata, jossa oli mangopaloja. Moni sanoi tämän olevan liian makeaa, mutta kuten kuvasta voimme todeta, ei ollut liian makeaa minulle. Mango on yksi niitä hedelmiä, joita käytän viikoittain rahkaan, smoothieen... Joten tykkäsin. Mango ei maistunut liikaa ja tykkäsin kun oli tekstuuria. Suosittelen edes kokeilemaan!
Kirppistelimme ja suoritimme arvonnat. CesarsShop oli lahjoittanut muutamat pussukat ja omalle kohdalleni osui arpaonni ja sain valtavan leimasimen itselleni. piCture pOlishin läpinäkyvä leimasin oli enemmän kuin mukava lisä!
Kirppistelin Illamasquan lakkoja; Mottle, Freckle ja Scarce muuttivat meille. Ja olen metsästänyt ruskean nudeja huulipunia ja nyt löytyi!


Oma ihan ehdoton lempparilakka koko kasasta taisi olla AVON Mint To Be.
Lakka peitti jo kahdella kerroksella mukavasti pitkähköt kynteni ja tasoittui hyvin. Kiilto oli hyvä ja sävy ihana. Mielestäni sävy oli ihan aavistuksen minttuisampi vielä kuin mitä näissä kuvissani. Tämä lakka kuuluu siis Gel Shine-sarjaan ja nämä lakat lanseerataan siis 5.5.2016.


Katsokaa nyt - eikö olekin kaunis!?Kokeiltavia uutukaisia tuli siis melkoinen määrä ja pyrin piakkoin kokeilemaan kaikkia, että voin kertoa teille, olivatko hitti vai huti-osastoa.

Mukavaa torstaita!

4 kommenttia:

 1. Tuo Avonin sävy on kyllä mielettömän hieno! Mulle osui se nude ja sellainen hyvin vaalea violetti, jota en ole vielä ehtinyt kokeilla. =) Ihan vaan uteliaisuudesta, onko nuo pyöreitä, vihreitä glittereitä tuossa sun purkissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nude lakkakin ois ollut oikein kiva! :)

   Nuo glitterit ovat vihreitä, mutta hieman kulmikkaita :)

   Poista
 2. Se Oriflamen valkoinen on aivan huippuhyvä! Oon nyt kahdesti jo kerennyt sitä käyttämään ja oon jo miettinyt et pitää hommata sitä jatkossakin. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!