keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

#kynsimiitti16

Viime lauantaina matkasin kohti Helsinkiä navigaattorin turvin. Tarkoituksenani oli päätyä Vivekan kotiin, jossa järjestettiin jälleen kynsiharrastajien tapaaminen. Olen pari vuotta sitten ollut paikalla ja silloin oli mukavaa! Hyvin odotuksin olin siis matkalla. Ja löysin kerrasta perille, toisin kuin edellisellä kerralla. Perille oli helppo löytää, joten en oikein tiedä mitä ihme reittiä viimeksi ajeltiin. Matkakaverikseni piti tulla Dioriina-blogin Marina, mutta onnettomien sattumusten seurauksena Marinan miitti jäi nyt väliin ja matkustin siis itsekseni.

Paikalle meitä saapui 14 harrastelijaa ja on aina yhtä mukavaa saada kasvot lukemilleen blogeille! Se on näissä tapaamisissa ihan parasta, kun tapaa jonkun, jonka blogia on lukenut, ihastellut kuvissa ja sitten pääsee juttelemaan nenätysten.

Kynsille meillä oli oma teema. Ehtoina oli, että pitää olla värikkäät ja käyttää vähintään kolmea eri väriä. Noh, Kaisa+Pipe Dream Polish-lakat= psykedeelinen marmorointi. Tein marmoroinnin ilman kuviointia, eli nappasin häränsilmästä suoraan raidat kynsille.


Vähän olis taas huollon paikka geelien kanssa. Mutta nyt täytyy vähän kehaista itseäni ja sanoa, että geelikoulutuksestani on nyt tasan kaksi kuukautta ja yhden yhtä kynttä ei ole lähtenyt eikä ilmaantunut! Ei huono aloittelijalta, sanoisinkos!Meillä oli ihanan notkuva herkkupöytä, johon kaikki toivat tarjottavaa. Paitsi minä, jolta tarjottavat jäivät kotiin ja se onkin vallan toinen tarina sitten se.
Se huono puoli tällaisessa sitten on, että tulee koko ajan mutustettua jotain ja ainoaksi vaihtoehdoksi jää vain pyöriä kuin pallo.
Jälkkäriksi oli ihan törkeän hyvää juustokakkua, jonka mansikkapäällys vei kielen mennessään. Tämä kakku oli juuri sopiva, ei liian makea.

Herkuttelun jälkeen meille oli järjestetty vähän ohjelmaa. Saimme jokainen vihjelapun, jonka avulla piti löytää lahjapussukka! Ei niitä niin vaan annettu!Tämän avaimen kanssa sitten toikkaroin ympäri taloa ja kävin pihallakin ja sitten välähti! Olisiko postilaatikko lukittavaa mallia? Kyllä vain! Sieltä löytyi pussukkani, jonka sisällön jaankin seuraavassa postauksessa. Ette pääse vielä siis näkemään, mitä omani sisälsi.


Olimme sopineet kirppistelystä ja pääsin joistakin omista tarpeettomistani lakoista eroon. Toisen roska on toisen aarre, niinhän se menee. Itsekin vähän kirppistelin ja tein muutamia löytöjä, mutta nekin jaan teille sitten omassa julkaisussaan. 
Meille oli järjestetty ihanien lahjapussukoiden lisäksi myös arvontaa ja arpaonni suosi minuakin.
Siitäkin sitten seuraavassa julkaisussa lisää. Olenpas nyt arvoituksellinen ;)


Pelasimme Aliasta arvuuttelemalla toisiamme lakkojen nimillä. Yllättävän hankalaa, mutta myös yllättävän hauskaa ja hyvin jokainen nimi saatiin selvitettyä.


Paikalla olleiden juttuja voi seurailla Instagramissa #kynsimiitti16-tagilla. Viihdyin hyvin ja ohjelmaa oli juuri sopivasti ja aikaa jäi vapaaseenkin seurusteluun.

Kyl vaan tää on niin mahdottoman kiva harrastus että!

4 kommenttia:

 1. Toi lahjapussien kätkeminen oli ihan sairaan hyvä idea! :) Ja Aliaksen ystävänä olis ollut hauska pelata tota kynsilakkojen nimillä, kuulostaa tosi onnistuneelta miitiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli mukava ohjelmanumero ja kaikki löysivät kuin löysivätkin loppujen lopuksi omat pussukkansa! :)

   Poista
 2. Oon ihastellut näitä kynsiä jo siellä täällä (missä nyt olen nämä nähnyt) mutta en ole kerennyt vielä kommentoimaan että aivan huippuihanat! Marmorointikuvioita pirteillä ja loistavasti yhteensopivilla väreillä. <3

  Miitti vaikuttaa onnistuneelta myös. Hauska tuo teidän lakka-Alias! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Kiva kommentti!

   Miitti oli juuri sopiva yhdistelmä oleilua ja toimintaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!