sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Liukuvat rokkitähdet

Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu! Tarkoituksenani oli kirjoitella teille jo perjantaina, mutta sitten iski laiskuus ja olla möllöttelin vain. Eilen illalla poistin muutamia päiviä olleet lakat (piCture pOlish Karma, joka oli aivan mieletön ilman mitään koristelujakin!) ja huolsin vähän geelien kasvurajaa. Tänään sitten sadekelin keskelle päätin tehdä kesäiset liukuvärit ja kokeilla uusia vinyylejä. CesarsShopiin on saapunut RockNailStar-vinyylit ja minä ennakkotilasin niitä. Ja ehkä tilaukseen saattoi eksyä jotain muutakin kivaa... Tilaukseni saapuessa vinyylit kuitenkin loistivat poissaolollaan ja otin yhteyttä Satuun. Tilanne selittyi inhimillisellä erehdyksellä ja tilauksesta uupuneet vinyylini saapuivat supernopeasti seuraavana päivänä, kera parin ekstra-arkin. Asiakaspalvelu täys kymppi, as always!


Liukuvärin tein valkoisen lakan päälle China Glazen triolla; Highlight Of My Summer, Glow With The Flow ja Sunshine Pop. Nämä, jos mitkä, oikein huutavat kesää ja aurinkoa, rantsufiilistelyä, sangriaa, mansikoita... Yritän psyykata itseäni, että kyllä se kesä sieltä vielä tulee!Liukuväriä tehdessä suojasin kynsinauhat ja reunat Glisten&Glow´n CTRL-ALT-DEL-lateksisuojalla, joka on muodostunut lempparikseni. Välillä käytän myös teippiä, tämä alkaa olla loppusuoralla ja pitäisikin tehdä uusi tilaus.


Vinyyleiksi valkkasin nämä Stars-vinyylit. Minusta on ihan mahtavaa, että vinyyliä poistaessa taustastaan, jäljelle jää käyttökelpoisia palasia, joita voi käyttää myöhemmin. Eli ei suinkaan kannata heittää taustaa pois!


Vinyyleitä oli ensin hankalahkoa saada pysymään kaarevilla kynsilläni. Hassua, että vinyylit samaan aikaan tarttuivat napakasti kynteen ja kuitenkin jouduin niitä myös aika paljon painamaan. Vinyylit kuitenkin lähtivät helposti kynneltä irti eivätkä sotkeneet kuviota, mistä iso plussa. Ensikosketus näihin kavereihin on oikein positiivinen!


Mietin ensin tekeväni kuvion mustalla, mutta sitten halusin pitäytyä raikkaassa värimaailmassa ja lakkasin vinyylien yli MoYou Londonin lakalla, sävy Rock Night. Lakan nimi sopi melko passelisti yhteen vinyylien kanssa! Lähes suunniteltu juttu.


Rock Night on pigmenttinen lakka ja sitä voi käyttää sekä leimaamiseen että tavalliseen lakkaamiseen. Sävy on ihanan luumuisa.


Liukuväristä tuli hieman suttuisa, koska laiskuuttani tein pikaversiot, mutta kuvion tullessa päälle se ei haittaa. Tykästyin näihin piristyksiin itse kovasti ja uskon viihtyväni näillä useita, useita päiviä.
Mitä mieltä olet?
Ovatko nämä vinyylit Sinulle tuttu juttu?
 
 
 
 
 
 
I tried RockNailStar-vinyls for the first time and I really liked them!

8 kommenttia:

 1. Ihanan pirteät! RockNailStar vinyylit ovat huippuja, parhaita kokeilemiani vinyylejä hienoin kuvioin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Juu, täytyy yhtyä sun kommenttiin, ovat tosi hyvälaatuisia!

   Poista
 2. RockNailStar vinyylit ovat kyllä parhautta!

  VastaaPoista
 3. Aivan huikeet värit ja ihanan keväiset! Mulla tuolla myös kyseisen merkkiset vinyylit huutelee pöydällä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!