maanantai 4. huhtikuuta 2016

Raikas ranskalainenKuten olen joskus aikaisemminkin sanonut, on ranskalainen manikyyri sellainen, johon palaan kerta toisensa jälkeen. Se on kuin puhdistus, jota käytän eri lakkausten välissä.
Nyt geelien kanssa en lakannut pohjalakkaa, mutta useinmiten käytän siihen China Glazen Faith-lakkaa sen sopivan läpikuultavuuden takia. Essien Sugar Daddy on minulta vielä kokonaan kokeilematta, joka tuntuu olevan suurimman osan suosikki ranskiksia tehdessä.
 

Kärkiin käytin Color Club French Tipiä, joka on valkoistakin valkoisempi.  Rajat tein siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen kanssa, kun tilaamani vinyylit eivät ole vielä kotiutuneet.
Yleisilmettä pehmentääkseni laitoin kynsille vielä hempeät ruususiirtokuvat ja lakkasin kerroksen INM Out The Door-pikakuivattajaa. Valmista!


Kameratelineeni on jossain varmassa tallessa paikassa X, joten pyysin kuvausassariksi miestäni. Hän sujuvasti otti kuvat ja kun latasin ne koneelle, huomasin niiden olevan tärähtäneitä. Vähän niin kuin kuvaajakin. No mutta, ajaa asiansa ja tulee tuosta kuvasta nyt ilmi millaiset kätöset ovat.
Joku saattaa ajatella ranskiksen olevan kulunut juttu, mutta minusta se on aina muodissa, aina ajaton ja raikas. Ja mikäli itseni tunnen, tulen siihen palaamaan aina vain uudelleen ja uudelleen.


Iloista viikkoa kaikille!
 
 
French manicure, never out of style.

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!