tiistai 3. toukokuuta 2016

Aurinko

Lyhyestä virsi kaunis:
aurinko tekee ihmisille ihmeitä! Olen ollut niin hyvällä tuulella, kun aurinko on hellinyt. Lämpö ja valoisuus. Mahtavaa! Toki auringon säteet ovat naureskellen muistuttaneet pesemättömistä ikkunoista, mutta mitäs sitten...


Ilta-auringosta nautiskelevat OPI I Just Can´t Cope-a-cabana ja piCture pOlish Totes olivat tänään lakat, joiden kanssa tein pikaisen pystysuuntaisen liukuvärin. Mehukas ja raikas, mielestäni.
En ole aikoihin käyttänyt fimoja ja  Facebookin ryhmässä oli fimoista keskustelua, joten siitä se ajatus sitten lähti.


Liukuvärin alle lakkasin kerroksen valkoista, koska tarkoituksenani oli ensin tehdä marmorointia. Vaihdoin lennosta suunnitelmat ja tuloksena liukuväri.

Fimot jakavat mielipiteitä - you love them or you hate them. Itse kyllä tykkään niistä, vaikkakin ne usein ovat sellaisia, että hieman törröttävät ja jäävät joka paikkaan kiinni, jos ei laita tarpeeksi ohuita siivuja tai tarpeeksi päällyslakkaa.Huominen vielä töitä ja sitten koitta pikkuinen pako arkeen, kun lähdemme kahden ihanan ystäväni kanssa liavalle. Muksuja ähtee tosiaan myös mukaan ja kyseessä on kahdeksanvuotiaan poikani ensimmäinen laivamatka. Reppanan on liikuttava, kun on menossa ensimmäiselle "ulkomaanmatkalle", kun menemme Ruotsiin. Maihin emme ole menossa, mutta kuitenkin.

 
 
 Aurinkoa ja iloa kaikille !

6 kommenttia:

 1. Onpa ne pirtsakat ja söpöt:) Kivaa ulkomaanmatkaa <3

  VastaaPoista
 2. Onpa hauskat! :) Itsellä ei kyllä fimot pysyisi kynsillä hetkeäkään ennen kun repisin ne pois. Muutama kesä sitten olin laittanut kynnelle ison fimon pitkästä aikaa. Sitten menin tekemään salaattia. Salaatin valmistuttua tajusin, että fimo ei ollut kynnellä......Onneksi se oli vain tippunut lattialle, muuten kyllä olisi hävettänyt :D Kivaa Ruotsin reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kans fimot elävät ihan omaa elämäänsä ja ovat ihan yhden illan juttuja usein:D

   Poista
 3. Ihanan pirtsakat! Auringonpaiste on kyllä mahtavaa; herättää kummasti eloon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Kesä on ihmisen parasta aikaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!