keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Ihanat hitulat

Eilen illalla sain jonkun maailman parhaan aatoksen tehdä geeleille huollon samaan aikaan kun katson jääkiekkoa. MM-pelejä. Jep. Homma kuitenkin hoitui, sekä minun että Suomen osalta. Sitten kello olikin jo sen verran, että valmiiksi ärsytti ja sitten vielä enemmän, kun asetti herätystä aamuksi. Se on sitten aina yhtä riemastuttavaa, kun puhelin ilmoittaa "Herätykseen on tästä hetkestä 4 tuntia 3 minuuttia".  Nukun muutenkin ihan liian vähän ja viikonloppuisin sitten yritän ottaa univajetta kiinni, ihan vain heittääkseni sen taas päin pyllyä sunnuntai-maanantai-yönä. Huomaan univajeen heti ärtymyksenä ja toilailuna. Toilailen muutenkin, mutta väsyneenä se korostuu. Ja terveyskin ehkä kiittäis kun nukkuisi tarpeeksi. Ja naama ei olis kuin keskisenvesalla silmäpusseineen.

No mutta! Tänään kuitenkin tein varsinaisen uroteon ja istahdin lakkaamaan kynsiä ja päätin koristella ne leimaamalla. Maailman kirjat sekaisin. Mestariteoksethan näistä ei tulleet, mutta eipä siinä.. Käytin leimaamiseen China Glazen Harmonya ja leimaamisen tein piCture pOlishin leimasimella, joka voitin taannoisesta kynsimiitistä. Leimasin ja minä emme tulleet ihan heti juttuun. Kuva kyllä nousi moitteettomasti, mutta minä halusin painaa leimasinta kynnelle kovempaa kuin olisi tarvinnut. Ja tyyny painui toistuvasti alaspäin ja sit piti venkslata. Ehkä ihan hyvä, että taas harjoittelin, jospa se sujuisi 2024?


Leimauksen alle valikoitui yksi uusimmista lakoistani, China Glaze What I Like About Blue, joka on samaa sarjaa muiden viheliäisten minttujen, sinisten ja turkoosien kanssa. Mahdoton saada toistumaan oikeanlaisena kuvissa. Ja itseäni välillä ärsyttää lukea blogista, että "tämä ei oikeasti ole tällainen, vaan sellainen.." Mutta niin se vaan on oikeasti asian laita joskus! Tämäkin lakka on oikeasti aavistuksen vihertävämpi, mutta kuvissa näkyvänäkin toki ihan kiva. Emman swatchit kannattaa kurkata, siinä sävy aavistuksen oikeampi. Ja Emman käyttämä kuvaus "laguuni" kuvaa tätä sävyä oikein mainiosti.

Lakka tarvitsi kaksi kerrosta peittävyyteensä ja pidin sävystä, mutta en koostumuksesta. Mielestäni lakka oli hieman paksua, mutta kuitenkin helppo lakattava enkä siistimistä saanut aikaiseksi.


Halusin leimat vain kärkiin ja ne tehtyäni halusinkin että olisin tehnyt ne kokonaisina, mutta ihan hauskat ne on näinkin. Leimat ovat BCN-039 laatasta.


Leimojen kanssa olisi pitänyt olla tarkempi rajaamisen suhteen, mutta tällaisiksi välipäivän kynsiksi nämä välttävät yllä. Ajatuksissani siintää eräs marmorointi, joka täytyy kyllä pian toteuttaa.

Viikonloppuna eletään jänniä aikoja, sillä mieheni on luvannut meikata minut ja sain suostumuksen dokumentoida kaiken sen hauskuuden ja riemun teille tänne blogiin. Odotan vähän sellaisella kauhunsekaisella tunteella...


Sekä What I Like About Bluen ja Harmonyn parhaat puolet ovat ehdottomasti kaunis shimmer, joka tulee valossa hyvin esiin. 
Mitä Sinun päivääsi kuuluu?

4 kommenttia:

  1. Tää lakka on kyllä tosi kaunis mutta joo, olen lorotellut pulloon vissiin kaks vai kolme kertaa jo ohentajaa :D Kivat kynnet!

    VastaaPoista
  2. Ihana sävy ja toi shimmer lakassa on huikean kaunis :) Kiva lakkaus ja hauskasti toteutetut leimat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!