lauantai 14. toukokuuta 2016

Pieni syrjähyppy

Otsikosta huolimatta täällä avio-onni kukoistaa (tai on niin mallillaan kun seitsemän vuoden jälkeen voi olla). Otsikko viittaa kuitenkin vain kynsiini. Geelikynnet ovat olleet nyt muutamia kuukausia ja olen niistä pitänyt ja tottunut hyvin. Huoltaminenhan on oma lukunsa, mutta kun siihen asennoituu ja ottaa siihen vaadittavan ajan eikä ala tekemään liian kiireessä, niin ei sekään ole mitään ylitsepääsemätöntä puuhaa. Kynsieni malli on vaihdellut, mutta kotoisimmillani olen keskimittaisilla "taltta"-kynsillä. Kynsien malleja on useita ja koko ajan putkahtaa uusia tuttavuuksia. Ballerina ja Coffin ovat omaa silmääni miellyttäviä. On muitakin, mutta omilla kynsilläni voisin nuo kuvitella.

Nyt päätin vähän hurjistella ja muuttaa kynteni selvästi pidemmiksi ja mallia totuttua terävämmäksi.


Ensimmäiset versiot koristelin ranskistyyliin ja lempparisiirtokuviani käyttäen.
Koristelut olivat täys kymppi, mutta en osannut olla näillä kynsillä yhtään! En voinut kaivaa nenää, rapsuttaa korvia, tavaroiden ottaminen oli hankalaa. Kivat, mutta ei mun juttu. Olen kauan ihaillut esim.BunnyTailNails-blogin Mallen kynsiä ja ne ovat ihanat, mutta nyt tiedän, että näin pitkät kynnet eivät ole minua varten. Voi toki olla, että vielä joskus pyörrän puheeni, mutta juuri nyt tuntuu, että ei.


Sitten tartuin viilaan ja lyhensin ja muokkasin kynsiä hitusen. En paljoa, mutta sen verran, että pystyin olemaan paremmin.

Lakkasin kynnet ihanalla piCture pOlish Karma-lakalla. Kaunis tumma luumuisen violetti, jossa hitulaa seassa.Lakka kimaltelee kauniisti auringonvalossa! Kokoelmassani ei ole yhtään vastaavanlaista lakkaa.
Tätä kirjoittaessani kynteni kuitenkin ovat palanneet lyhyeen mittaansa ja ovat huoltoa vailla. Seuraava julkaisu riippuukin omasta laiskuudestani. Nyt tuntuu, että viimeiset viikot ennen kesälomaa vievät jokseenkin paljon energiaa, kun on paljon muistettavia asioita. Lisäksi koti on kuin pommin jäljiltä ja terassi pitäisi laittaa kuntoon...


Tänään tulee Euroviisu-finaali. Se on minulle ja miehelleni perinne. Istahdamme herkkukippojen kanssa sohvan nurkkaan analysoimaan biisejä ja veikkaamme pisteitä ja voittajaa. Usein olemmekin arvuutelleet kolmen kärjen melko hyvin, mutta toki on ollut ylläreitäkin joukossa. Omia kaikkien aikojen viisusuosikkejani ovat olleet Dana International ja Conchita Wurst sekä Islannin Yohanna plus Serbian UPEA biisi, Molitva, melkein kymmenen vuoden takaa. (aika rientää!)
Viime vuoden kisat menivät itseltäni vähän ohi, sillä oli juuri tullut leikkaussalista ja aikamoisessa lääkepökkyrässä, joten finaali meni ohi ja vasta jälkeenpäin katselin tallennuksesta, mutta ei siinä ollut samaa fiilistä kuin livelähetyksessä.


Kivaa lauantaita!
Katsotko Sinä viisuja tänään?

6 kommenttia:

 1. Hulppean pitkiä kynsiä on kyllä kiva ihailla muilla :) Karmakynnet näyttää tosi kivoille <3 Euroviisut ei ole jostain syystä jaksaneet kiinostaa mua koskaan. Nenän kaivaminen on kyllä must :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nenän kaivaminen on ihan ehdotonta puuhastelua :D

   Poista
 2. Viisuja katsotaan täälläkin! Monta vuotta se on mullakin ollut semmonen perinteinen juttu, monesti äidin kanssa viisut katsotaan yhdessä. Mulla on ollut hyvin samat suosikit kun sulla ja teimpä juuri viime jouluna näytöstanssin mun yhdelle tanssiryhmälle tuohon Molitva biisiin. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onpa kauniita kynsiä! Mä oon jo pitkään haaveillut tuon mallisista kynsistä, mut en voi tallihommien takia sellasia viilata itelleni..

  Euroviisuja aloin katsoa, mut alko väsyttää 11 jälkeen niin paljon, että oli pakko mennä nukkumaan :D Oon käyny nyt lukulomalla joka päivä kympiltä nukkuu, niin eihän tässä jaksa enää valvoa pidempään. Ensi vuonna uusi yritys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkuminen on kuin laittais rahaa pankkiin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!