torstai 19. toukokuuta 2016

Turvalakkaus

Minä hullu rentoudun kaikkein parhaiten marmoroidessa. Tänään tein rentoutuksen ja kokeilin samalla paria kuviota. Nämä olivat sellaiset "kokeilen eri väriyhdistelmiä ja paria uutta kuviota"-kynnet ja näiden pohjalta sitten varmaan jossain kohtaa teen kynnet, joissa toistuva kuviointi.Käytin PipeDreamPolish.-merkin A Night In Vegas- kokoelman lakkoja ja harmikseni kyseinen kokoelma on ainutlaatuinen - siinä olevia lakkoja ei enää valmisteta. PDP:n lakkoja muita kylläkin, mutta tämän kyseisen kokoelman ihanat neonit ovat jatkossa haave vain. Nämä lakat toimivat marmoroinnissa kuin unelma ja leviävät veden pintaan helposti ja nopeasti. Valkoisen lakan pälle marmoroituna värit tulevat upeasti esiin. Ainoa miinuspuoli on se, että lakat eivät kestä kovinkaan paljon kuvioiden venkslaamista vaan mössääntyvät creme-lakkoja helpommin ja näin ollen jos ei ole tarkkana kuin porkkana, voi lopputulos olla äkkiä ruskea mössö.


Geelini ovat nyt muuten paljon maltillisemmassa mitassa ja katsotaan jos kesemmällä vetäisin taas vähän pidemmät. Töiden kannalta nämä ovat tällä hetkellä ne käytännöllisimmän pituiset.
Näiden kynsien iloiset värit toivat mieleen karnevaalit. Ja sehän sopii Kynsisirkukseen oikein hyvin!


Tässä alla näkyy kuvio, jota harjoittelin tänään taas tekemään; tuollainen uudenlainen terälehti. Se alkaa pikkuhiljaa sujumaan ja seuraavaksi yritän toteuttaa sen niin, että tausta on musta ja terälehdet/kuvio värillinen. Se vaatii hieman aivotyöskentelyä, että hoksaa missä järjestyksessä lakat kannattaa tiputtaa, mutta harjoittelun (lue: kokeilun, erehdyksen ja ketutuksen) kautta sekin sujunee vielä joskus.Peukkuihin kokeilin kuvioita ja väriyhdistelmiä yhtälailla.

Värit ja aurinko - ne kyllä piristävät metkasti!
Lakkana alla valkoinen Color Club French Tip ja marmoroinnin tein piCture pOlishin marmorointityökalulla. Toki ihan vaikka hammastikku tai neula käy kuvioinnin tekemiseen.

Olen koko kesän lomalainen ja yritän saada vietyä YouTube-asiaani eteenpäin, jos saisin teille muutamia marmorointivideoita aikaiseksi. Olisiko se hyvä juttu?


 
Kivaa loppuviikkoa!
 
 
 
 
Trying out different colourcombinations.
 


12 kommenttia:

 1. Siis kerta toisensa jälkeen nää on vaan niin hienoja nää sun marmoroinnit! Mä onnistuin tuossa viikko sitten ensimmäistä kertaa elämässäni saamaan ees pariin kynteen kohtalaisen nätin marmorointikuvion, täytyy julkistaa lopputulos jossakin vaiheessa, mutta sitten ku näitä sun luomuksia kattoo ni naurattaa vaan omat räpellykset. :D Sulla on kyllä aikamoinen taito näiden kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka kivasta kommentista! <3

   Haluan nähdä sun marmoroinnit!

   Poista
 2. Näitä ei voi kun kateellisena aina ihastella!! 8)

  VastaaPoista
 3. Mua oikein puistattaa ajatellakin vesimarmorointia ja tukkaan tulee heti pari harmaata lisää. Nämä su on kyllä käsittämättömän kauniit ja värikkäät, juuri sopivat näin kevääseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullakin meinaa joskus tukka lähteä päästä tän puuhan kanssa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!