tiistai 14. kesäkuuta 2016

Hello Gorgeous Westside Warrior!

China Glaze on merkki, jolla on sydämessäni erityinen paikka. Se on ensimmäinen  erikoisempi merkki, jota hankin kynsihöperyyteni alkutaipaleella. Se on myös merkki, joka ei tee kovin erikoisia lakkoja, mutta lähes poikkeuksetta ne tylsemmätkin sitten takuuvarmalla koostumuksella. ChG:n cremet ovat hyviä lakkoja.
 
Yksi lempilakoistani löytyykin China Glazelta, Hello Gorgeous!, joka on yksi niitä harvoja lakkoja, joista omistan varapullon.
 


Paritin kimaltelevan ihanuuden vähän erikoisemman lakan kanssa. Rrrrrakastan likaisia ja mutaisia sävyjä ja Westside Warrior on juuri tällainen, jolla on ehdottomasti paikka hyllyssäni. Viihdyin sillä ensin pari päivää pelkältään ja pohdin miten koristelisin.

Päädyin simppeleihin juttuihin ja otin avuksi RockNailStarin-vinyylit. Ne saattoivat mennä vähän vinkuraan, johtuen tämän bloggaajan kahvitärinästä, mutta ei anneta sen haitata.
Olen siis tosiaan nyt lomalla ja loman kunniaksi olen juonut kahvia. En normaalisti siis juo kahvia, koska saan siitä rytmihäiriöitä ja ihan hillittömän virtapiikin. Saman asian ajaa muutama lasi kokista. Ennen näiden kynsien koristelua join kaksi kuppia kaffetta (kermalla, nams!), joten lopputulos voisi ehkä olla siistimpikin... Rytmihäiriöitä on muutenkin, ollut jo vuosia ja ne on todettu vaarattomiksi. Kahvi ei paranna asiaa ja tiedän, että voisin olla ilmankin, mutta kahvi maistuu ja tuoksuu ihanalle. Pari kuppia kesässä siis sallin itselleni, omat rajani tietäen.

Tälle viikolle olin varannut tatuointiajankin, mutta tatuoijani on sairastunut flunssaan. Hänellä on vielä vähemmän vastustuskykyä kuin itselläni, joten päätimme suosiolla siirtää aikaa ensi viikolle. Saatte sitten ohi aiheen-raporttia projektista. Aika on jo vähän kullannut muistot, joten menen hyvillä mielin jatkamaan rintakehä-projektia. Tiedän olevani ensi viikolla eri ajatuksissa, kun makaan Emman penkissä kiroillen. Oh well.
Tällä viikolla myös istahdan luottokampaajani tuoliin ja tuunataan tukkaa. Sivut siistitään ja väri vaihtuu jälleen, kun erehdyin näkemään hänen liikkeessään ihania suoravärejä. Hiuksissani on ollut kaikki muut värit paitsi musta ja keltainen; nyt taitaa sitten musta olla ainoa. Katsotaan mitä hulluttelua Isan kanssa keksitään. Tällä viikolla muuten Isalla on tarjous! -15% pois! Kannattaa varata aika ja hyödyntää ale! Mars mars Hiushuone Kontrastiin!Mitäs Sinulle kuuluu?

2 kommenttia:

 1. Kauniit :) Tosi kiva väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Ei välttämättä kaikkien mieleen, mutta itse tykkäilen kovasti! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!