keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

InNOSHtunut

Jokunen aika sitten menin vaatekutsuille ystäväni luokse. Siellä esiteltiin NOSH-vaatemerkin tuotteita ja jäin heti koukkuun.
Tänään meillä oli työpaikkani kevätjuhlat, jonne pukeuduin NOSHin JUHLA-mekkoon.


 Mekossa on ketjukuviointi ja halusin sovittaa kynnet samaan syssyyn. Rapukädet olivat onneksi rapukädet vain tuossa kuvassa. Huolsin geelit ja tein samantien överipituiset kesäkynnet.


Nämä ovat nyt kaikki onnettomia puhelinkuvia, koittakaa kestää. Tein liukuvärin Kubiss Londonin lakoilla, jotka olen saanut Kauneutta.com-liikkeeltä aikoja takaperin. Tajusin, että olen melkeinpä vain swatchannut nämä. Sopivat hyvin liukuun yhdessä. Ainoa miinus on edelleen se, ettei lakoilla ole nimeä, vain numero. Nämä olivat nro.64 ja nro71.


Valkoiset pilkut ovat Color Clubin Frech Tipillä tehdyt. Tykkään näiden kynsien pituudesta, mallista, koristeluista... Tosi mieluisat!
Pari työpäivää enää! Torstai, perjantai, lauantai ja vielä maanantai ja sitten palaan töihin vasta vähän ennen elokuun puoliväliä. Olé!Kivaa keskiviikkoa!

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja mekkokin nayttaa kivalta. :)

  VastaaPoista
 2. Kynnet on mahtavat, ja mätsää hyvin mekkoon! <3

  Mä oon myös ollut vähän innoshtunut käytyäni Noshin vastekutsuilla. Ostin sellaiset metsänvihreät collegehousut, jotka on niin siistit että sopivat myös kodin ulkopuolelle, joten niistä on tullut nytbihan lempparit!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans housuja pohdin! Hommasin legginssit ja nää on kyl maailman mukavimmat päällä!

   Poista
 3. Tosi kiva asu ja kynnet-yhdistelmä. Erityisesti värit on mieleiset, ihanaa kesälomaa sulle <3

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Tykkäsin näistä ihan mielettömästi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!