lauantai 18. kesäkuuta 2016

Leimauslauantai: Tuunatut leimat

Kierrätys on päivän sana! Meillä kotona pyritään kierrättämään jonkin verran ja päätin kierrättää aikaisemmat leimaukseni. Pohdin, että haluan niihin jotain pientä lisää kuitenkaan peittämättä kaunista leimausta.
Otin avuksi RockNailStarin vinyylit ja Avonin ihanan minttulakan, Mint To Be.
Päälle lakkasin INM Northern Lights Hologram Top Coat "Gold"-lakkaa kerroksen, saaden pintaan kivan pienen kimalluksen. Lisäsin vielä yhdet pienet strassit, jotka sitten kyllä jo aika pian kynsien kuvaamisen jälkeen singahtivat itsekseen liikkeelle.


 Kynnet ovat taas vähän huoltoa vailla, mutta elämäni on nyt hyvin pitkälti rytmittynyt em-futiksen tahtiin, niin en ole ehtinyt! 
Monelle jalkapallo on tylsyyksien tylsyys, mutta minä pidän ja olen nyt yhtä peliä lukuunottamatta katsonut kaikki. Mieheni on henkeen ja vereen Saksan fani. Minä kannatan Espanjaa. Näissä kisoissa luulen, että Ranska vie, pelkään Saksaa, toivon Espanjaa ja symppaan täysillä Islantia! 
Huomiseksi kuitenkin ajattelin varata itselleni sellaisen hetken, että huollan kuntoon. Tai ainakin pyhästi yritän.


Onkos siellä futisihmisiä ruudun toisella puolella?

8 kommenttia:

 1. Mun pitäisi opetella pitämään kyseisestä lajista ihan vain kummipojan vuoksi, mutta olen enemmän jääkiekon perään. :D :D

  VastaaPoista
 2. Mä innostuin jostain syystä jalkapallosta viime MM-kisojen loppumetreillä, ja sitä ennen en perustanut lajista piirun vertaa. Jäin silloin harmittelemaan että seuraavat samanlaiset geimit tulee vasta 4 vuoden päästä uudestaan. Sitten nyt putkahtikin yhtäkkiä nämä EM-kisat ja näköjään se orastanut pallointoni löytyi taas, oon päivittäin silmäillyt vähintään yhden pelin ja seuraillut tuloksia muistakin. :D Mä kannatan Saksaa, niiden yhteen hiileen puhaltamista on ilo seurata ja jotenkin saksalainen mentaliteetti menee mulle helposti jakeluun. Oon jopa oppinut muistamaan varmaan puolet pelaajista nimeltä, ja maalivahti Neuer on ihan suurin pelaajaihastukseni. <3 :))

  Kynnet on sievät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösiä isoja kisoja on kiva seurata :)

   Poista
 3. Mies otti kesäloman kisojen ajaksi, joten voit kuvitella millainen meidän kesäloma on. Neljän peli, seiskan peli ja kympin peli! Viimeksi taisin katsoa kisat kokonaan mutta nyt en niin välitä. Espanja ja Saksa on mun suosikkeja. Oltiin Espanjassa silloin kun ne voitti viimeksi ja meno oli aika hullua. Mutta silloin oli kivat fiilikset katsoa kisojakin, kun koko kaupunki huusi maalin yhteydessä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuvitella, että on ollut varmaan aika huisi tunnelma! :)

   Poista
 4. Meillä ei jalkapalloa paljoa seurata, lätkä on se the juttu meillä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!