keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Lempparileimaukset

Iski tahto saada kynsille jotain neutraalia ja rauhallista värimaailmaa. Iltapuhteena tai tarkemmin yöpuhteena pakersin hennon liukuvärin, jonka päälle leimasin.
  Liuku on tehty käyttäen OPI I Theodora You ja Oriflame White Tip-lakkoja.  Päälle tasoittamaan INM Out The Door-pikakuivattaja.


Leimaus on BCN-039 laatasta, Dashican valkoisella leimauslakalla.
Näistä kynsistä tuli heittämällä yhdet omista lemppareistani! Kauniit, neutraalit, rauhalliset ja sopisivat oivallisesti vaikka hääkynsiksi.
Kovasti houkutti laittaa jotain blingiä ja kimallusta, mutta maltoin mieleni. Se olisi saattanut viedä kokonaisuuden ihan väärille raiteille. Joskus less is more.


I Theodora You on kaunis lakka, joka on itselläänkin tosi kiva, jos haluaa pehmeät nudet kynnet. Harmillisesti pulloni on jo vajunut ja harkitsen uuden ostamista. Yhdellä kerroksella saa hieman kellastuneetkin kynnet tasaisemman väriseksi, mutta tasaisen pinnan saamiseksi lakkaa tarvitaan 2-3 kerrosta, jollei ole niin taitava lakkaaja, että saa kaljuuntumatta lakattua. Minä en ole sellainen lakkaaja välttämättä.
Oriflamen kynsilakat ovat itselleni vieraita ja tämän valkoisen lakan sain kevään kynsimiitin sponsoripussukasta. The One-sarja on kaiketi melko hyvä kaikkinensa, mutta Oriflame ei noin muuten ole vakuuttanut minua kosmetiikallaan (liian hajustettua tavaraa!), joten en ole kiinnittänyt niin huomiota. Yksi Oriflamen käsivoide minulla on ja se tuoksuu sopivan miedosti persikalle ja basilikalle ja on saanut jäädä käyttööni. 
 
Kivaa keskiviikkoa!


14 kommenttia:

 1. Nää on hurjan kauniit <3 Voisin hyvin kuvitella nämä just vaikka hääkynsiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia!
   Hääfiilis tulee, mutta eipä se kai haittaa :) Viihdyn näillä hurjan hyvin.

   Poista
 2. Klassisen kauniit, siis todella kauniit <3

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit! Nää jääkööt inspiraatiokynsiksi mieleen, kun koitan myöhemmin kesällä tehdä jotain eleganttia häihin... Toki asu vielä puuttuu että sekin sitten vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :)
   Valkoiset leimat vaalealle pohjalle, se on hyvä resepti :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!