sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin!

Taas on yksi lukuvuosi taputeltu pakettiin. Näin koulussa työskentelevällä elämä rytmittyy koulun aikojen mukaan ja loppukevät on useinmiten sekä kivaa, että haikeaa aikaa.
Tänäkin vuonna yläkouluun lähti oppilaita, joita olen ollut vastaanottamassa ekalle luokalle tai heidän kanssaan työskennellyt siitä lähtien. Haikeaa seurata heidän kukitustaan.
 
Nyt kuitenkin loma alkaa! Tänä vuonna olen poikkeuksellisesti tekemättä kesällä mitään! Kynsiin liittyviä juttuja toki, mutta muita juttuja en puuhaa vaan olen nyt ihan oloneuvoksena.
Huomenna vielä pakollinen koulutuspäivä, mutta muuten olen  vain!
 

 
Kesän ajaksi tosiaan nyt kuitenkin puuhasin pidemmät kynnet ja alan kuin alankin tottua pituuteen. Toissakesänä oma kynteni kasvoivat näin pitkiksi, mutta nyt apuna geelit.
 

Koristeluissa käytin CesarsShopista ostamiani MILV-siirtokuvia (N 329) ja en voi kuin aina vain huokailla miten helppoja näitä onkaan käyttää. Paketissa lukee, jos vaativat alleen valkoisen lakan ja sitten vain liotetaan hetki (oikeasti muutama sekunti riittää!) vedessä ja siirretään kynnelle. Siistin ylimääräiset kynsilakanpoistoaineen sekä siveltimen avulla ja lakkaan päälle päällyslakan. Helppoa ja nopeaa!

Musta lakka on MoYou Londonin Black Knight, joka on käsittääkseni ensisijaisesti leimaamiseen, mutta sillä voi myös lakata koko kynnen. Lakka levittyy helposti, on hurjan pigmenttinen (kuvissa yksi kerros!) ja kuivuu nopeasti. Lakka kuivuu mattapintaiseksi. Nopean kuivumisensa takia en ole onnistunut leimaamisessa kovin hyvin, sillä leimaustekniikkani ei ole vieläkään kovin hyvä, mutta nyt on koko kesä aikaa treenata!
Kesän aikana aion myös saada urakoitua luonnoksissa roikkuvat jutut teidän luettavaksenne.


Kesän aikana saattaisi olla tulossa kaikkea kivaa myös teille lukijoille; kiinnostaisiko teitä esimerkiksi kesäinen arvonta tai vaikkapa marmorointipäivä Cesarsilla? ;)


 
Kivaa kesäkuuta!

2 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet <3. Mun on pakko matkia nää joku päivä. Toivottavasti mulla on tarpeeksi tota siirtistä jäljellä. Mä tilasin MYL:ltä maniboksin, jossa tulee mukana kolme leimauslakkaa. Saapi nähdä onko ne mun käsiin sopivia. Just kiukuttelin taas leimauksen kanssa, kun mikään ei meinannut nousta kirkkaaseen leimasimeen. Lopulta tungin Mundon lakat laatalle ja kyllä muuten toimi. On ne haisulit vaan hyviä :). Ihanaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Malle! :) Loma on hyvässä vauhdissa.

   Mulla on Mundon lakat kokonaan kokeilematta!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!