keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

piCture pOlish Rose

Yksi lempparimerkeistäni, piCture pOlish, teki sen taas; toi markkinoille ihania uusia sävyjä. Seurasin julkistusta silmä kovana livenä Instagramissa. Bloggaajan iltahuvit...
 
Uusista lakoista kiinnostukseni herättivät Salt Water, Sunflower sekä Rose.
Kaikki lakat olivat jälleen heti sellaisia pakko saada-efektin herättäviä.
 


Tämän lakan takana on ihana tarina. Lakan suunnitelleen Katharinan äiti menehtyi vain kaksi viikkoa sen jälkeen kun hän voitti ensimmäisen Nail Art Quarterlyn ja pääsi suunnittelemaan omaa lakkaansa. Hänen äitinsä piti kovasti ruusuista, samoin kuin Katharina. Tämän lakan sävy on ajateltu Katharinan äidin lempiruusun sävyn mukaan.
Jo pelkästään tämän tarinan takia lakka on mielestäni kaunis ja uniikki.

Tähän väliin pari sanaa asiakaspalvelusta.
Tilaan lähes poikkeuksetta kynsitavarani CesarsShopista; joskus kimppatilauksessa jotain ulkomailta. Sunnuntaina naputtelin tilauksen Cesarsille ja sain viestin maanantaina, jossa kysyttiin pari varmistusta tilaukseeni. Tiistaina noudin pakettini, jossa oli kaikki tilaamani tuotteet hyvin pakattuna, kuten aina, mutta myös pari ihanaa kaupan päällistä! Toinen kaupan päälle tulleista asioista oli tämä lakka.
Ilmaiset tavarat ovat toki ihania, mutta en niitä koskaan odota, joten siksikin tämä oli enemmän kuin kiva yllätys!


Päätin parittaa Rosen tilaamieni siirtokuvien kanssa. Rose oli moitteeton koostumukseltaan. Kaksi helppoa kerrosta, eikä siistimistä tullut, sillä lakka liukui juuri sinne minne pitikin.Laitoin lisäksi vielä muutamia valkoisia täpliä siirtokuvien rajalle, jotka mielestäni toivat kivan viimeistelyn.


Olen suosiolla vähentänyt muiden siirtokuvien käyttöä ja keskittynyt MILVeihin. Helppoja, nopeita, kuoseja on lukemattomia! Paketissa lukee, jos vaativat alleen valkoisen lakan erottuakseen hyvin.
Saatoin tilata näitä jälleen aika kasan...Kivaa keskiviikkoa!

14 kommenttia:

 1. Ihana tarina lakassa <3 Täosi kivasti keksitty laittaa MILVIt! Mä tykkään noista MILVeistä tosi paljon niiden hyvän laadun ja suuren valikoiman takia ja saatavuuskin on mainio :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Päätin käyttää Milveistä vaan osan näihin, että jää joihinkin muihinkin sitten vielä :)

   Poista
 2. Mun budjetti riitti ostamaan vain tuon Salt Waterin, mutta tämä Rose on myös ihana! Ja noista MILVeistä olen ihan samaa mieltä, ne on ihania!

  VastaaPoista
 3. Tällä lakalla lakkaaminen oli aivan mielettömän ihanaa. Se oikeastaan lakkasi itse itsensä. Mun on ehdottomasti saatava noita siirtiksiä. Kynnet on niin pitkät, että on pakko etsiä tällaisia koko läpyskän kokoisia siirtokuvia. Näissä on vielä tuo ihana pinkki tausta, namia. Upeat kynnet <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Hyvin samat ajatukset lakasta mullakin.

   Poista
 4. Aivan todella kaunis lakkaus! :) Ja tuo Rose on kyllä niin ihana, mäkin sorruin siihen. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana lakkaus! Ja sun kynnet on tosi kivan pituiset ja muotoiset,todella kauniit :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!