torstai 23. kesäkuuta 2016

Pienen miehen fanikynnet

Saatesanat: 
Lasten kynsien lakkaaminen jakaa joskus vahvastikin ajatuksia. Ihan vauvojen kynsiä en lakkaisi, mutta näin kerran vuodessa tohdin oman kahdeksanvuotiaani kynnet lakata, enkä käytä mitään "kiinanihmeitä". Lisäksi olen sitä mieltä, ettei ole olemassa erikseen tyttöjen ja poikien juttuja, tyttöjen ja poikien värejä ja jaadajaada. Eli kun kahdeksan vuotias poikani kysyy, että voinko lakata hänelle Michael Jackson-kynnet, niin totta vieköön minä niin teen! Meillä on nyt lyhyessä ajassa tullut muutos. Titi-nallet ja muut ovat olleet pois sesongista jo tovin ja piirrettyjen rinnalla on Myytinmurtajat ja Selviytyjät. Musiikki on ollut usean viikon Michael Jacksonia (ei aavistustakaan miksi) ja tanssimuuveja harjoitellaan ahkerasti. Ja mikä jottei! Itsensä ilmaisu on parasta ja meillä Niklas on saanut toteuttaa itseään vapaasti. 
Eilen illalla poikamme kysyi, että voisinko lakata hänelle kynnet, jos ei ole liian myöhä. Kello oli jo vaikka ja mitä, ja sovimme, että hän valitsee itselleen värit, joilla aamulla sitten lakataan. Määrätietoinen nuorimies valitsi mustaa, valkoista (Black Or White!) ja oranssia.
Toiveena hänellä oli saada toiseen käteen hopeisella "Michael" ja toiseen "Jackson". Peukaloihin tehtiin "MJ".  
Parasta näiden kynsien tekemisessä oli pojan "Tää on niin siistiä!" , "Ihan mahtavaa!", "Saakohan joku näistä inspiraatiota?", "Laitaksä nää äiti sit blogiin??", "Tää on jännää!"-kommentit. Toinen oli niin intona, että kirjaimet menevät vinks vonks kun pienet kädet tärisivät.
Oli operaatio sinänsä kuvailla pienet kädet lightboksissa, mutta melkoisen hyvin poseerattu vai mitä?

"Kiitos!", sanoi poika silmät tuikkien.
Mitä musiikkia Sinä kuuntelet juuri nyt?10 kommenttia:

 1. Mun veljenpoika jokunen vuosi sitten sanoi etta haluaisi mattamustaa ja -valkoista kynsilakkaa. Minahan hommasin pojalle omat pullot alta aikayksikon, ja han niilla vielakin lakkailee. :)

  VastaaPoista
 2. Lisää syitä, miks Niksu on mun mielestä mainio lapsi. Ja sä oot kans tottakai ihan huippu, puspus. :D <3
  Hienot kynnet ja sopii kyllä Niklakselle mahtavasti. :) Seuraavaks Thriller-vesimarmorointi? :D

  Mä kuuntelen täl hetkellä paljon Queenia, koska se keikka oli sillon meijän Subilan vieressä ja jotenki vielki Queenityttää. Ei sillä, että kuuntelen sitä kyl muutenkin paljon. :D Tällä hetkellä soi Killer Queen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niklas toivoo marmorointia! Se ryökäle vaan on siinä itse paljon taitavampi kuin minä :D

   Poista
 3. Parenting done right, Kaisa! :) Hienot kynnet! Ja no mitäs musiikkia, no kaikenlaista ankeeta erittäin kesään sopivasti hehe, mutta kans vähän Nirvanaa. Ja niin no The Killsiä etenkin kun odottelen heidän Flow festareiden keikkaa innolla! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :)

   Mulla aina vähän rokkipainoitteinen meininki :D

   Poista
 4. Ihanat fani-pojan kynnet! Ja ihanaa, että toinen oli niin innoissaan kynsistään, selvästi äitiinsä tullut :)

  Mun musiikkimakuni on tällä hetkellä sekoitus viime kesien soittolistoja, joilla on vanhoja hittejä, autossa omaa disney-leffojen kappaleista koostuvaa soittolistaa ja töissä yleensä ranskalaisia radiokanavia. Kunnon sekametelisoppa siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun sekametelisoppa kuulostaa oikein hyvältä! :)

   Poista
 5. Aivan huiput kynnet! Mulla oli veljen lapset käymässä ja tytön kynnet oli lakattu jo pariin kertaan. Poikakin sitten tuumasi et, voitaisiinko hänenkin kynnet lakata? Ja mikä ettei, laitettiin sit mattamustaa ja hopeisia tähtitarroja pienelle rokkarille :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!