sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Rock rock

Ensimmäinen lomaviikko alkaa olla takanapäin. Olen saanut vähän siivottua ja sotkettua uudelleen, ulkoiltua, muokattua ruokavaliota, nukuttua, nukuttua, nukuttua, vietyä lasta harrastuksiin, nukuttua.. Ensimmäinen lomaviikko on ollut menestys ja olen saanut itseni käännettyä todellakin lomavaihteelle ja olen itsestäni ylpeä, sillä se ei ole kovinkaan helppoa aina.

Aikaisemmin höpöttelin, että kun olen lomalla, aion käyttää aikaa blogin parissa. Se ajatus minulla edelleen on, mutta en aio siitä stressata. Nyt kuitenkin olen saanut aikaiseksi lakata kynsiä ja tässä teille esittelyyn yhdet.

RockNailStar-vinyylit ovat itselleni uudehko ja miellyttävä tuttavuus. Hyvin kiinnittyviä ja kuitenkin helposti irtoavia ja kestäviä. Olen omani hankkinut, yllätys yllätys, CesarsShopista.
Tänään vuorossa Thorns-setin kuviot.


Pohjalle päätin valita lakan, jolla en ole koskaan lakannut. Tällä olen tehnyt vain koristeluita tai leimauksia. Lakka on OPI My Signature Is "DC" ja lakka on Coca Cola-kokoelmasta.  Lakka on melko peittävä ja tasoittuu yllättävän hyvin itsekseen ja kuivuu nopeasti.


Kuvioihin käytin MoYouLondonin  lakkoja Black Knight ja Rock Night. Molemmat hyvin pigmenttisiä lakkoja ja levittyvät todella hyvin. Ja tietysti leimaavat, kun leimauslakkoja ovat.Lomani on sujunut myös nyt urheilun merkeissä kun futiksen EM-kisat alkoivat. Toljottelen peli toisensa jälkeen. Ja lomaani on vielä hitunen jäljellä silloin kun Olympialaiset alkavat. Hurei!Mukavaa sunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Mä just naputtelin Thorns-vinyyleistä koneelle postauksen ja hetken aikaa katsoin, että ei hitto julkaisinko mä sen jo vahingossa :). Mun on tehnyt jo pitkään mieli lakata kynnet jollain ihanalla hopeafoililla. Nää ihanuudet vain vahvistaa mun mielitekoa. Pitänee kaivaa lakka pöydälle odottamaan!

  VastaaPoista
 2. Pitäisikin tilata noita vinyylejä, näkyi olevan kivoja kuvioita. Tähän saakka olen käyttänyt jotain ulkomailta tilattuja ja MiVinyylejä, ja ne on olleet hyviä käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinyylivarastot hupenevat aina kuin huomaamatta! Pitäisi taas tilata lisää...

   Poista
 3. Uu, onpa hienot kynnet! Makee toi hopea ja sit noi vinyylikoristelut sopii tähän kyl paremmin kuin hyvin! Joo, erittäin cool, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin tykkäsin tästä yhdistelmästä :)

   Poista
 4. Onpa kivasti valitut värit! Mullakin on vielä jotain vinyylejä testaamatta mutta hyviä nuo ovat,, pitäisi vaan käyttää taas :) mullakin on tänään eka lomapäivä. Viideltä ylös ilman kelloa, salilla käyty ja nyt aamukahvetta :) toiveena on nukkua pidempään jatkossa :DD

  VastaaPoista
 5. Näähän ovat tosi rock. Näyttävät lakkaukset ja wautsi mitkä värit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!