keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Viimeistä silausta vaille

Joskus asiat sujuvat hyvin eikä ole moitteen sijaa, mutta silti jotain puuttuu. Tämän päiväiset kynnet ovat toissailtana tehty tuotos, johon itselläni ei oikeastaan ollut osaa eikä arpaa. Ystäväni Suvi istui meillä kahvilla ja olin juuri viilaillut kynnet hiukan lyhyemmäksi ja katsonut tarvitsevatko isompaa huoltoa.
Haaveilin lakkaavani kynsille China Glazen Pelican Grayn (meinasin kirjoittaa Garyn!) ja koristeeksi ehkä helmen puolikkaita tai muuta hempeää ja neutraalia. Kohtalo Suvin olomuodossa puuttui peliin ja totesi: "et kai sä nyt niin pliisua? Jotain semmosta kesäistä hempukkaa hei!" Siinä sitten useampikin tovi pyöriteltiin useampaakin lakkapulloa ja lopulta apureiksi valikoituivat piCture pOlish-kaksikko Twinkle ja Totes, joita töpöttelin liukuväriksi ja päälleen tämä kaksikko sai kerroksen Dollish Polishin Better Not Wastea.


Liu´un tekeminen Twinklellä ja Totesilla oli helppoa, koska molemmissa kermainen ja peittävä creme koostumus.
Näiden kynsien miinuspuolina on ehdottomasti se miten erilaiselta ne näyttävät kuvissa ja livenä! Moni muukin bloggaaja varmasti pystyy samaistumaan tähän; kun sävyt eivät vain toistu oikein tai jokin asia korostuu enemmän kuin juuri se minkä toivoisi korostuvan. Nämä kynnet ovat pastelliset mehujäät, mutta kuvissa Totes vallan riehaantui ja korosti itseään liikaa. Koneella säätäminen ei tuottanut minun taidoillani minkäänsortin tulosta, mutta ihan jees ne on toki näinkin.
 

Kynsistä jäi itselleni puuttumaan se jokin. Se viimeinen silaus. En osaa määrittää mikä se on -- johtuuko tyytymättömyyteni siitä, että olin jo mielessäni lakannut alunperin ihan erilaiset kynnet vaiko siitä, että kuvaaminen ei onnistunut kuten olin visioinut vaiko siitä, että kaikki kynnet ovat keskenään samanlaiset ja aksenttikynsiin tottuneena se tuntuu äkkiseltään hyvin oudolta?Jokatapauksessa BNW on edelleen yksi ihanimmista glitterlakoista, joita tiedän! En ole uskaltanut ajatella mitä tapahtuu, kun lakka loppuu. Kieltäydyn miettimästä niin pitkälle. Muutkin Limited Edition- lakkani tai muuten vaikeasti saatavat tai tuotannosta poistetut lakat aiheuttavat surua. Pipe Dream Polishin A Night In Vegas-kokoelmaa ei enää tehdä ja muutama lakkani siitä kokoelmasta on aivan loppusuoralla. Vinkkivitonen: PDP:n lakat toimivat kuin unelma vesimarmoroinnissa ja sävyt ovat upeita. Lämmin suositus! 
 

 Mitä Sinä olisit laittanut viimeiseksi silaukseksi?12 kommenttia:

 1. Hmm...ehkä jotkut perhosdecalit tai kukkaleimaukset? Mutta en tiedä toimivatko glitterin kanssa. Ainakin nämä on kesäiset ja hauskat, en tiedä kaipaavatko välttämättä mitään vai meniskö se sitten liiallisuuksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota mäkin niin mietin, että meniskö ihan yli. Mustoa leimauksia pohdin pariin kynteen aksentiksi, muttamuttamutta....

   Poista
 2. En tiedä kyllä mitä olisin lisännyt, todennäköisesti ne olisivat vain menneet pilalle mun lisäyksistä. :D Eli hyvä, että jätit ne näin. :)

  VastaaPoista
 3. Tuut katsomaan näitä kynsiä viikon parin päästä, niin sunkin mielestä nämä on kivat näin! :)
  Jos jotain tekisin näihin, niin olisn saattanut jotkut kiekuraleimat laittaa ennen glitteriä mutta se ei oo kyllä nyt se haluttu viimeinen silaus, hups :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on usein totta! :) Joskus sellaiset "ihan kivat" onkin sitten tosi kivat jonkin ajan kuluttua :)

   Poista
 4. Apua miten ihanat ♥ Mun mielestä nämä on just hyvät näin! Ja aika helposti liikaa koristelemalla menee lakkaus vahingossa pilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joskus pitää vain rauhoittua ja antaa olla ajoissa :D

   Poista
 5. Instassa näitä jo ihastelin, ja nää on kyllä tosi herkulliset lakkaukset:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!