maanantai 27. kesäkuuta 2016

"Voisko joku auttaa?"

 Sain viestipyynnön tuntemattomalta ihmiseltä tortai-iltapäivänä. Häneltä oli lähtenyt yksi geelikynsi irti ja kampaajani oli suositellut minua, että voisin sen hänelle huoltaa. Hän oli seuraavana päivänä lähdössä Juhannuksen viettoon ja asialla olisi siksi kiire. 
Iltapuhteeksi sitten lupasin häntä auttaa. 

Luokseni saapui ihana Verna, joka istahti minua vastapäätä. Hänen geelinsä oli tehty Briteissä, jossa hän nyt asuu. Kuten kuvasta voimme päätellä, huolto oli muutenkin tarpeen. Vietimme illan höpötellen ja hänen kynsiään tuunaten.


Kynsien pinta oli hassusti pehmeä, joka lähti helposti viilaamalla pois. Geelimaalia ehkä? Emme oikein päässeet selvyyteen. Kynnet olivat muutenkin projekti sinänsä ja eivät alunperinkään sellaiset jotka hän olisi halunnut. Kynsillä oleva sävy oli tekijän mukaan laventeli. Sallinette, että olen vahvasti eri mieltä. Kynsiä tuunattiin ja puunattiin, välillä pidettiin pikkutauko ja keiteltiin kaffet.

Verna kertoi omiksi mieliväreikseen mustan ja eri nuden sävyt. Kuitenkin lakkahyllyjä katsellessaan ja hän päätyi pastellisiin karkkiväreihin eli ihan ei menty alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta se ei haitannut meitä kumpaakaan! Kynsistä tuli mielettömän kivat, vaikka itse sanonkin.

Musta on MoYouLondonin musta leimauslakka, jonka voi lakata myös koko kynnelle. Lakka kuivuu nopeasti ja kuivuu mattapintaiseksi. Leimauksessa en ole sitä saanut vielä toimimaan nimenomaan nopean kuivumisensa takia. Ihana vaalea on piCture pOlishin Twinkle ja sen päälle leimattiin raidat. Avonin Mint To Be sai ylleen Dollish Polishin täy-del-li-sen glitterlakan nimeltää Better Not Waste, joka on Emman ja Tean ideoima. 

Näit kynsi oli kiva tehdä ja lakkailla. Jäi hinku tehdä itsellekin pastelliherkut pian!


Lakkailetko Sinä kynsiä kavereillesi?

2 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet ja super kivat värit! Mä oon lakannut muutamia kertoja äitin, mummun ja kaverin kynnet. Tietysti jos joku muukin pyytää niin tottakai lakkaan (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!