keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Helpot herkut

Olen (lähes) kyllästymiseen asti hehkuttanut MILV-siitokuvien ihanuutta ja helppoutta. Teen niin taas. Kynsille halusin jotain, koska nakukynsillä en vain osaa enää tässä vaiheessa kynsiharrastusta olla. Ja myös jotkut ystäväni hätääntyvät, jos kynsilläni ei ole mitään ("Miksei sulla ole mitään lakkaa!?") ja se on jo aika hassua. 
 
Yksivärinen lakkauskin vaatii usein edes jotain koristelua ja nyt halusin päästä todella helpolla ja jollain, joka ei vie aikaa. Tämä lakkaus on valmis hyvin nopeasti. 
 
MILVit vaativat alleen kerroksen valkoista lakkaa ja sitten arkista irti leikattua kuvaa liotetaan vedessä pari sekuntia, jonka jälkeen sen voi siirtää kynnelle. Ylimääräiset liotan yleensä varovasti kynsilakan poistoaineella, olen kokenut sen olevan nopein ja helpoin konsti. Sitten päällyslakka ja valmista tuli!

MILVit todella irotavat taustastaan ihan parissa sekunnissa, kun taas jotkut siirtokuvat vaativat pidemmän ajan. Pidän myös siitä miten MILVeissä on ihan käsittämättömän paljon valinnan varaa; kuoseja ja kuvia ja todella paljon.


En tiedä mistä kaikkialta näitä saa hankittua. Omani olen ostanut CesarsShopin verkkokaupasta, mutta myös messuilla olen näitä nähnyt myynnissä. Internetin ihmeellisestä maailmasta kuitenkin varmasti löytyy, kun vähän googlailee.


20 minuttia ja helpot ja kivat kesäkynnet ovat valmiit! Alle lakkasin kerroksen Oriflamen White Tip-lakkaa. Yhden kerroksen kuivuminen kesti silmänräpäyksen, joten aika pian aloin laittamaan siirtokuvia paikoilleen. Päälle lakkasin Avonin päällyslakan.


Mikä on Sinun suosikkihedelmäsi?

Oriflamen ja Avonin lakat saatu #kynsimiitti16-sponsorikassista.

6 kommenttia:

 1. Onpas kyl tosiaan herkut! Mä en jotenkin koskaan malta käyttää milvejä ja muka säästelen johonkin niitä. Pitäis ottaa itteään vaan niskasta kiinni ja laittaa kynsille, kun mitä niitä laatikossa jemmaamaan. :D Ja haa suosikkihedelmä on kyl verigreippi!

  VastaaPoista
 2. Tosi herkut!
  Miten saat ne reunat niin nopeasti putsattua? MILVit saa kyllä nopeesti paikalleen, mut mulla menee aina n. 45-60 min. että saan putsattua reunat siisteiks..:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh!
   Käytän Xtran poistoainetta ja siveltimen kanssa käyn reunat läpi. Siistimiseen menee max.5min!

   Poista

Kiitos kommentistasi!