sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kuukausikatsaus: Loppuneet tuotteet touko-kesäkuu

Toukokuussa ei tullut raporttia, sillä toukokuussa ei loppunut juuri yhtään tuotetta! Uskomatonta, mutta totta. Yksi onneton hammastahna, mutta sen takia en tehnyt juttua ja nyt kävi niin, etten muistanut edes ottaa sitä enää mukaan tähän osioon, putkilo on jo roskiksessa.


Kesäkuun aikana sain kulutettua Batisten kuivashampoon; originaali on mieluisin itselleni sen miedon tuoksun takia, tämä volyymiversio on selvästi voimakkaampi, mutta totuin siihen aika äkkiä. En usko hankkivani tätä kovin nopeasti uudelleen juurikin tuoksun takia ja olen niin tottunut siihen originaaliin, että mieluiten käytän sitä.

Xtran kynsilakanpoistoaine on jo käsite ja kyllä, sitä on varapullon varapullon varapullo, enkä ole merkkiuskollisuudestani tässä kohtaa kovin nopeasti luopumassa.

Muun muassa Garnierin misellivesi oli myrskyn silmässä alkuvuodesta, kun alkoi levitä syöpäjuttuja ja varoiteltiin syöpää aiheuttavista ainesosista. Myönnän tässä ja nyt olleeni yksi heistä, jotka pelästyivät, panikoituivat, jakoivat Facebookissa hysteerisenä "Älä osta näitä tuotteita!"-juttuja ottamatta sen enempää selvää. Sitten aloin lukea lisätietoa, tiedotteita ja valmistajien raportteja sekä luotettavien bloggaajien juttuja ja huojennuin. Olin panikoinut turhaan. Tässä esimerkiksi juttu, joka sai minut etsimään lisää tietoa: Virven juttu asiasta. 
Täten olen käyttänyt putelini loppuun, pidin tuotteesta, se sopi iholleni, putsasi meikit nopeasti ja tehokkaasti pois ja olen jo ostanut uuden putelin tilalle.

Trind Nail Balsam päätyi minulle puolivahingossa ja voi pojat miten tykästyin! Tämä tuoksuu mukavalle, ei voimakkaalle, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Ei jätä tahmaa ja kynsinauhat ovat todellakin kosteutetut tämän jälkeen. Vahva suositus. Uutta en ole vielä hankkinut, mutta listalla on! 


Siinäpä ne sitten olivatkin, lyhty lista!

Oliko joku tuote Sinulle tuttu?

6 kommenttia:

 1. Kaikki on tuttuja! Trind ihan huippukamaa, pidän siitä just kun se imeytyy niin nopsasti ja päälle voi laittaa heti lakkaa. Gartsu on hyvä, mulla on nyt se öljyversio. X-tra ja Batiste vakkarituotteita joita ilman ei voi olla hyvä. Kiva, lyhyt lista loppuneita, en siis ole ainut joka ei lotraa tuotteilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä en oikein osaa lotrailla. Suihkun puolella mulla saattaa olla sata eri suihkugeeliä samaan aikaan auki ja siksi ne ei sitten koskaan tunnu loppuvankaan, kun käytän aina milloin mistäkin purkista. :)

   Poista
 2. X-tra ja Trind on tuttuja jo vuosien takaa ja edelleen menossa mukana:) Misellivettä en oikein osaa käyttää, jään kaipaamaan vesipesua. Niinpä ei ole eka kokeilun jälkeen tullut enään ostettua kyseistä ainetta ja kuivashamppootakaan en oikein osaa käyttää. P.S. Uusittu blogin ilme on kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan illalla putsata misellillä ja aamuisin kun käyn suihkussa, pesen sitten pesugeelillä.

   Kiva, että uusi ilme miellyttää :)

   Poista
 3. Trind ja Extra on vakkari käytössä ja samoin meisselivesi joka on mulla jäänyt käyttämättä uutisoinnin jälkeen. Ei vaan tee mieli yhtään tupata sitä nassuun vaikka varmaan vois enempi miettiä mitä suustaan vaikka tunkee sisään :) Lyhyestä virsi kaunis ja ainakin vähemmän roskaa hei! Kivalta näyttää banneri ym. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, vahva sama -- vois miettiä sitä mitä syö...

   Kiva, että on kiva!

   Poista

Kiitos kommentistasi!