torstai 7. heinäkuuta 2016

#kynsimiitti16 ostoksia

 Keväällä tapasimme kynsiharrastajien kesken Helsingissä Vivekan kotona. Lahjapussukan sisältöäkin on tulossa lisää blogiin ihan lähipäivinä, mutta tänään esittelen kolmikon, jonka kirppistelin. Illamasquan lakat ovat sellaisia, joita olen ajatellut hankkivani, mutta se on jäänyt muiden mielenkiintoisten kiilatessa edelle. Plus eteen on tullut myös hinta. Nyt sitten silmieni teen tupsahti kolme outoa, mutta mielenkiintoista lakkaa ja raotin kukkaronnyörejäni.Mottle on vihreä ihanuus. Muistuttaa jotain ällölimaa tai sammakonkutua, mutta juuri tällaisista lakoista tykkään ihan älyttömästi!


Lakka levittyi täysin vaivatta ja peitti kahdella ohuella kerroksella mukavasti ja kerrostui kivasti. Tykästyin todella kovasti.Scarce on likaista marjapuuroa pullossa. Tästä tykkäsin ehkä jopa vielä vähän enemmän. Kaksi helppoa kerrosta tässäkin.

Freckle on vähän rajatapaus. Jos pohja olisi hitusen vaaleampi tai hitusen tummempi, tykkäisin. Nyt se on ehkä juuri sellainen ripulin värinen, joka ei ole kiva. Pullossa lakka näytti kivalta, mutta kynnellä ei enää näyttänytkään. Ja tästä kolmikosta tämä lakka oli se, joka olisi vaatinut kolmannen kerroksen, mutta lakkasin vain kaksi. Ehkä tämän voisi koittaa pelastaa jollain kivalla leimauksella? Täytyy joskus kokeilla.Kaikkinensa olen kuitenkin ihan tyytyväinen kirppistelyihini. Erikoiset, oudot, mutta kivat lakat.

Ovatko Illasmasquan kynsilakat Sinulle tuttu juttu?

2 kommenttia:

  1. Mä rakastan mustaglitterisiä sammakonkuturipulilakkoja :D. Tätä merkkiä mulla ei ole mutta El Corazonia on ja Flormaria. Toi Freckle on kyllä melkoisen jännitävä tapaus. Näistä se on kuitenkin mielenkiintoisin, koska kaikki tällaiset lakat on aina jotain söpöjä pinkkejä ja minttuja ja muuta vastaavaa. Toi on tosi uniikki ja varmaan ostaisin heti, jos jossain törmäisin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tähän vähän viha-rakkaus-suhde. Tykkään, koska se on erikoinen, mutta on se silti ehkä hitusen liian ripuli. Täytyy kokeilla leimauksien kanssa vielä tätä hommaa. Voin ottaa sitten suhun yhteyttä myyntiaikeissa, jos en syty? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!