keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Liukuväri feat. decorations gone wrong

Sain kevättalvella BornPrettyStorelta kokeiluun jos jonkinmoista valitsemaani kynsitavaraa. Joukossa oli erilaisia vinyyleitä ja kuviointeihin sopivia muotteja. Innokkaana niitä hypistelin kun ne saapuivat ja sitten menin ja unohdin ne! Nyt ajattelin sadepäivän kunniaksi ottaa ja kokeilla niitä. 


Yksi ehdoton miinus tuli heti alkuun, kun hoksasin, ettei arkissa ole tasamäärää kuvioita. Miksi ei? Yhdeksän? Minulla on kymmenen sormea ja täten myös kymmenen kynttä. Mur. Eli nämä sopivat siis parhaiten aksenttikynsiin, mutta jos haluaisin saada kymmeneen kynteen kuviot, se ei onnistuisi. Ja samanlaisia ei saisi jokatapauksessa, koska kuviot ovat arkissa erilaiset. Nämä valitessani en katsonut sen tarkemmin, sillä jotenkin oletin että paketissa olisi kaksi arkkia. Tai edes tasamäärä. 
No ei ollut.


Kynsien koristelun aloitin tekemällä  liukuvärin China Glazen nelikolla:
Bite Me, Highlight Of My Summer, Sunshine Pop ja What I Like About Blue. Liukuvärin päälle lakkasin kimallusta INM Northern Lights Hologram Top Coatilla, käytin sävyä Gold.
Kuvassa kimallus ei tietty näy (pöh!), mutta Instagramin puolelle lisäsin videon, jossa käy ilmi, että holoa löytyy.Päätin koittaa tehdä aksenttikynnet ja asettelin vinyylit kynnelle.


Taustastaan irroitettaessa huomasin näiden kavereiden olevan todella liimaisia ja tarttuvia. Joten painelin niitä kämmenselkään, että enimmät lähtisivät pois ja etteivät poistettaessa veisi lakkoja mukaansa, vaikka kuivan liukuvärin päälle nämä toki laitoinkin.Nämä olivat vähän hankalia käyttää, koska olivat todella napakat eivätkä juuri taipuneet kynnelle. Leikkasin vähän reunoja ja asettelin niin hyvin kuin sain. En usko, että jäävät käyttööni. Ylijäämäpaloista sain kuitenkin kivat hologrammikoristeet. (jotka jämähtivät ihan helkutin kovaa kiinni ja sain todella sitten lakkoja poistettaessa tapella niitä irti..)


Mitäs Sinulle kuuluu tänään?

6 kommenttia:

 1. Mun tekee mieli apteekin salmiakkia! Miten noi kuviot voi ollakin noin täydellisiä salmiakkeja :D. Enkä varmaan kyllä lähde kauppaan, en. Oliskohan mulla jotain salmiakkisuklaata edes kaapissa. Ihanat noi liukuvärit. Niistä tulee puolestaan mieleen joku ihana mehujää. Ei muuten yhtään paha yhdistelmä, trooppinen mehujää ja apteekin salmiakki <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYT mun tekee myös mieli apteekin salmiakkia! Aaaarrgh :D

   Poista
 2. Mä ostin BPS:ltä vinyyleitä enkä saanut niitä kunnolla toimimaan. Joko edelliset lakat lähtivät irti, kun näiden liimapinta on niin suuri tai sitten kuvioista tuli epätasaiset. Täytyy jostain muualte etsiä toimivia vinyyleitä :)

  Nää kynnet on ihanan raikkaat ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tykästynyt RockNailStarin vinyyleihin, niiden kanssa ei tarvitse tapella :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!