perjantai 8. heinäkuuta 2016

Lumenen kaksikko

#kynsimiitti16-lahjakassista minulle tuli kaksi Lumenen lakkaa. Lumene on itselle tuttu ja rakas merkki, olen käyttänyt Lumenen kasvojen pesutuotteita ikuisuuden, samoin Time Freeze-sarja on sellainen, jota ilman en voi elää sekä Lumenen kulmakynät ovat meikkipussini luottotyypit. Kynsilakkojen käyttö sen sijaan jäänyt vähälle, johtuen ehkä siitä, että sävyt ovat olleet mielestäni sellaisia perusturvallisia ja tämän harrastuksen kehittyessä sellaiset sävyt eivät ehkä enää niin kiinnosta. Kauppareissuilla kyllä aina hypistelen putelit läpi. Gel Effect-sarja on pitkästä aikaa sellainen, josta olen ollut kiinnostunut ja olikin ihan kivaa huomata lakat pussissa. Lumenen laatu on hyvä, miinusta ehkä pienestä pullosta. Leveä, loistava suti kyllä hyvitti senkin!


Sain oranssikorallin 11 Sunny Fields - Auringonkehrä ja 19 Fall Red - Kuulas Ilta-lakat.


Auringonkehrä on jännä lakka; se näyttää valosta riippuen hyvin erilaiselta ja kameranikin sekosi siitä. Se on nimittäin kynnellä hyvin kirkas. Korallinen, oranssihtava. Kuvissani ehkä hieman liiankin oranssi. Tosin googlailemissani kuvissa myös punertavampi, mutta tosiaan valaistuksesta riippuen. Yhtä kaikki - hyvä kesälakka ja näyttää varmasti hyvältä ruskettuneen ihon kanssa! Lakka levittyi hyvin ja vaivatta leveän sudin ja hyvän koostumuksen ansiosta. Lyhyille kynsille riittää uskoakseni kaksi kerrosta, itse lakkasin kolme varmuuden vuoksi ja vanhasta tottumuksesta.piCture pOlish on julkaissut Vampire-nimisen lakan, joka on hyvin, hyvin, hyvin lähellä Kuulas Ilta-lakkaa. Minulla ei Vampirea ole, mutta olen hypistellyt putelia ja voisin vannoa, että dupevaroitus näiden kahden kanssa. Lakatessa huomasin ilokseni tämän yhtäläisyyden, sillä Vampire on ostoslistallani. Kuulas Ilta on crellymäinen, helppo lakattava. Riippuen millaisen peittävyyden haluaa, kerroksia täytyy lakata 2-5. Useampi kerroskaan ei haittaa, sillä lakka kuivuu nopeasti. Ja kuten todettu, leveä suti on iso plussa ja lakkaaminen on oikeasti helppoa. Varoituksen sananen kuitenkin: tämä kaunokainen tekee hurjat värjäytymät kuiville kynsinauhoille, joten tarkkana!


Mieltäisin tämän syyssävyksi, mutta tämä on ehdottoman naisellinen ja sopii kyllä käytettävksi vuodenajasta riippumatta.
Rakastuin tähän lakkaan! Gel Effect-lakoilla on U-PE-A kiilto enkä lakannut kummankaan kanssa päällyslakkaa.
Katsokaa nyt, pystyisin peilaamaan itseäni:


Kynsieni tämän hetken muodon kanssa nämä ovat todella vampyyrikynnet, hahha!


Ovatko nämä lakat Sinulle tuttuja?


(Lakat saatu sponsorikassista.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!