torstai 28. heinäkuuta 2016

Pienet hattarapilvet

Kevään korvalla päätin, että kesä kun tulee, käytän paljon aikaa blogin parissa ja kirjoitan julkaisuja ajastukseen, teen haasteita, päivitän ulkoasua, järkkään kisan ja arvonnan ja vaikka mitä. Kuinkas ollakaan, ihan näin ei ole käynyt. Nyt menin ranskiksella viikon verran, eikä tehnyt edes tiukkaa. Huomasin ajattelevani blogiani erilailla tai ehkä vihdoin todella sisäistin miksi blogia kirjoitan. Olen aikaisemmin maininnut blogin olevan kiva lisä tälle harrastukselle ja ikäänkuin päiväkirja, johon voi tallentaa omat tekeleensä. Ja sitä se onkin. Nyt kesällä vain on ollut niin, että päivät ovat täyttyneet kaikesta kivasta, mihin ei ole muulloin aikaa. Olen ollut koko kesän pois töistä, täysin lomalaisena ja työt jatkuvat 10.8. Kahden ja puolen kuukauden loma on järjetön luksus. Olen saanut viettää poikani kanssa aikaa. On tehty kaikkea ja ei yhtään mitään. Ihan parasta.


Tajusin kirjoittavani blogia saadakseni ajatukseni muualle. On päiviä, jolloin töissä on ollut aikamoista hulinaa; silloin tämä harrastus on todellakin tarpeen. Olen edelleen iloinen, että menen fiiliksen mukaan, enkä ole asettanut itselleni tavoitteita tai tiukkoja julkaisupäiviä. Olen huomannut, että tämä sama epätahti sopii lukijoillenikin mainiosti; koskaan ei ole tullut negatiivista palautetta julkaisutahdistani. Nyt kun ajatuksia ei ole tarvinut saada muualle, blogi on ollut rauhaksiin.
Luonnoksissa roikkuu edelleen vaikka mitä ja ne sieltä putkahtavat päivänvaloon sitten kun putkahtavat. Ei ressata vai mitä?


Nämä kynnet kuvastavat tämän hetkistä fiilistä ja tätä vietettyä lomaa täydellisesti; iloinen, sekalainen liukuväri pienten pilvien kanssa. Kivoja, kiireettömiä poutapäiviä.


Ollaan otettu lomaohjelmaksi ystäväni kanssa, että katsotaan muksujen kanssa Jurassic Park-elokuvat. Fakta minusta: rrrakastan liskoja. Ensimmäinen Jurassic Park ilmestyi minun ollessani 11-vuotias. Elokuva oli jännä, mutta aivan mahtava ja se on edelleen kehittyneestä tekniikasta huolimatta yksi lempielokuvistani. Yli 20 vuotta myöhemmin elokuva on edelleen hyvä. Poikani on nyt 8-vuotias ja ystäväni lapsi täytti juuri 9. Lapset olivat aivan tohkeissaan. Nyt olemme katsoneet ykkös- ja kakkososan ja vielä on kaksi jäljellä. Muistan, että minulla oli aikanaa paksu vihko täynnä dinosaurusten nimiä ja aina kun veljeni kanssa löysimme uuden, se kirjoitettiin vihkoon. Heurekassa käytiin näyttelyssä ja oli minulla Jurassic Park- paitakin.. Missähän se on nyt.. Täytyykin kysyä äidiltä, jos se olisi vielä tallessa! Leopardigekkomme Sibelius saattaa olla pieni reppana, mutta ihan hyvin voidaan ajatella sen olevan pieni dinosauruksemme, heh..Eilen illalla vietimme aikaa rannalla, aurinko helli, mutta tuuli viilensi pahimman paahteen. Niklas jaksoi polskia ja juosta vedessä nauttien. Kyllä loma on ihmisen parasta aikaa, sanokaa minun sanoneen.

Niin, kynnetkin tosiaan vilahtavat kuvissa!
Alle on lakattu Color Clubin French Tip, jonka päälle tehty sekalainen liukuväri Pipe Dream Polishin A Night In Vegas-kokoelman lakoilla; All In, Happy Hour, Light Of Day, V.I.P Pass, 110 Degrees, On The List ja High Roller. Liukuvärin päälle kerros INM Northern Lights Hologram Top Coatia sävyssä "Gold". Pilvet tehty samaisella Color Clubin valkoisella ja pilkkutikkujen ollessa mystisesti kadoksissa (ihan totta, mihin ne voi muka kadota!?) käytin nuppineulaa. Päälle lakkasin Avonin Gel Shine lasting finish päällyslakkaa (saatu #kynsimiitti16-sponssikassista). Päällyslakka meinasi viedä pilvet mukanaan, vaikka olivat jo kuivuneet ja lakkasin mahdollisimman ilmavasti lakan. No mutta, loppu hyvin, kaikki hyvin ja kynsistä tuli kivat!


Mukavaa torstaita!

10 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Ihanaa etta oot saanut, ja osannut, nauttia pitkasta lomasta! :) Itsellakin haamottaa toihinpaluu aitiysloman jalkeen, hui!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä palasin aikanaan töihin silloin kun Niklas oli 1,5v. Poika meni perhepäivähoitajalle ja se oli meille hyvä ratkaisu. Sitten poika siirtyi kolmen vanhana päiväkotiin.
   Loma on ollut kiva ja tarpeellinen, mutta töihin ja arkeenkin on ihan kiva pikkuhiljaa palailla :) Tsemppiä sulle työrintamalle!

   Poista
 2. Rauhalliset ja iloiset kynnet :) blogia pitääkin kirjoittaa omaan tahtiin. Kyllä ihmisillä on niin paljon eri blogeja luettavana että jokaiselle päivälle on luettavaa. Voihan ne olla aina ne päivittäiset mutta minusta on kiva kun on eri tahteja. En ehtisi lukea kaikki jos kaikki päivittyisi koko ajan :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet <3

  Itse päivittelen blogia ihan omaan tahtiin. Välillä saattaa tulla postaus ulos ihan joka päivä, välillä taas on pitempiä taukoja.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Mukavaa kun käyt kommentoimassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!