maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tyyni ja harmaa

 Harjoituskäsiä ja vapaaehtoisia ei ollut saatavilla, joten sitten oli otettava omat kädet malliksi. Viilailin uuden mallin ja huolsin geelien kasvunrajan. Malli tuntuu ihan mukavalta, koska eivät ole liian pitkät. Aikaisemmin halusin harmaata kynsilleni ja nyt sitä lakkasin. Valitsin China Glazen Pelican Grayn, jossa on hienon hienoa hitulaa seassa. Valon osuessa kynnen pintaan se hieman erottuu, mutta ei merkittävästi. Lakka levittyy todella helposti, mutta hieman kaljuuntuu, jos sivellin osuu samaan kohtaan. Jouduin lakkaamaan muutamaan kynteen ylimääräisen kerroksen sen takia, mutta tarkka lakkaaja saattaa päästä kahdella tuhdilla tai kolmella ohuella kerroksella. Lakka on ihan mahdottoman nätti ja tykästyin siihen kovasti. Sävy on vaalea sinisen harmaa, valosta riippuen. Tänään on ollut rauhallinen sadepäivä. Olen ollut kotona, siivonnut vähän (hyvin vähän), kuunnellut musiikkia ja hengaillut pojan kanssa. En-tee-tänään-mitään-päivä. Nämä kynnet sopivat siihen hyvin. Meinasin aloittaa uuden kirjan lukemisen, mutta sitten pelattiin pojan kanssa pleikkarilla jalkapalloa.
Hain postista uuden puhelimeni; aikaisemmin oli käytössäni Samsung Galaxy S4, josta pidin kovasti ja uusi on Samsung Galaxy J5 (2016). Tottuminen ei viene liikaa aikaa, kun puhelin on hyvin samantapainen kuin aikaisemminkin. Päivä on siis todellakin ollut tyyni ja ihanan kiireetön. Onneksi tällä lomalla on ollut myös aurinkoisia päiviä, niin tällaiset satunnaiset sadehetket eivät haittaa lainkaan.

Eilen illalla puuhasin blogin ulkoasun kanssa ja sain Miljalta apua ja vinkkiä, kiitos vain! Ulkoasu on kovasti mieleeni ja kunhan löydän uuden kolon aikaa (ihan kuin tässä lomalla niin kova kiire olisi..!), niin teen muutaman välilehden lisää; mm.lakkalista. 


Mitä Sinun maanantaihisi kuuluu? 
Miltä näyttää uusi ulkoasu? Entä kynsien uusi muoto?

10 kommenttia:

 1. Tykkaan kovasti kynsista. eika ulkoasukaan oo huono. :)

  VastaaPoista
 2. Uusi ulkoasu on hyvä ja kynnet hyvän malliset <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis tämä malli sun kynsillä! :) lakka on myös aivan tosi kaunis harmaa kyllä! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana banneri! Munkin pitäisi tehdä vähän jotain uudistusta sivuille. Jospa se inspiraatio tässä jossain vaiheessa herää. Ja tää kynsien malli on upea <3. Puhumattakaan tosta lakasta. Just eilen hiplasin pulloa laatikossa ja mietiskelin, että pitäisi lakata pelikaanilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain banneriin hyvin paljon visiointiapua, oikeastaan ainoa asia, jonka tein itse, on fontin valinta. Milja puuhasteli mun toiveiden pohjalta mulle sopivan ja pidän kovasti.

   Poista
 5. Kiva uusi kynsimalli ja aivan ihana tuo harmaa lakka! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!