torstai 25. elokuuta 2016

Marmorisydämet

piCture pOlishin Karma miellytti sen verran aikaisemmin kynnellä, että nappasin sen uudelleen aksenteiksi ja yritin kyhätä sen seuraksi marmorit. Uusien kuvioiden testailuun saattaa kulua helposti yksi ilta, koska se homma vie mennessään.
Marmoroinnissa itseäni viehättää se, että kuvioista tulee aina uniikkeja. Ei koskaan samanlaisia. Se on myös homman viehätys, kun yrittää haastaa itsensä ja tehdä edes hitusen samankaltaisia kuvioita. Olen hommassa ihan alkutekijöissä ja kestää varmasti velä vuosia ennenkuin homma sujuu haluamallani tavalla.

Tänään siis Karman seurana marmorointikuviota, joita väkästin apureinani China Glaze Charmed I´m Sure, OPI A Definite Moust-have ja Color Club French Tip. Koitin Flawless Finish with Mitty-suojia marmoroinnissa, mutta onnistuin lähinnä saamaan ne helkutinmoiselle rullalle ennenkuin sain ne paikoilleen. Olen antanut niille nyt monta mahdollisuutta ja epäilen vahvasti, että meitä ei ole tarkoitettu toisillemme. Luotan jatkossakin mitä todennäköisimmin nestemäiseen lateksiin tai teippailuihin suojaushommissa.


Kynsien pituus mietitytti, mutta olen jo heti tottunut taas. Ja tykkäilen. Olen joutunut vastaamaan kysymykseen "miten noiden kanssa pyyhitään vessassa?!" Vastasin käyttäväni ihan perinteisesti paperia. Ha!  Myös työkykyäni on epäilty, mutta tokkopa se ammattitaitoni merkittävästi on kynsien pituuden myötä muuttunut.


Tämä viikko on mennyt ihan hujauksessa, viikonloppu on taas ovella. Olen tällä viikolla valvonut aivan täysin yli rajojeni. Olemme mieheni kanssa sujuvasti koukuttaneet itsemme Strike Back-sarjaan. Otimme lahjakanavapaketin (HBO Nordic) ja nyt olemme joka ilta pitäneet pojan nukahdettua katselumaratoneja. Sarja on raaka, suora, kaikki näytetään. Henkilöt ovat hyviä, näyttelijät hyviä ja juonen käänteet mahtavia. Hyvä toimintasarja.
Aamuisin on ollut hieman tahmeaa herätä töihin...


Mitä kuuluu?

15 kommenttia:

 1. Jälleen niin upea marmorointi! Mun on pitänyt myös kokeilla marmoroida sydänkuviota, mutten oo uskaltanu :D Ehkä vielä joskus!

  VastaaPoista
 2. Voi vau! Ihanat marmoroinnit, mä en kehtaisi edes testata tuollaisia sydämiä kun hermot tossa varmasti menisi :D :D

  Ja hei, täällä toinen liikaa valvonut! Tässä on tullut tuijotettua jo parit sarjamaratonit parin viime viikon aikana, ja valvottua ihan liian myöhään. Nyt uuden työn takia pitäisi herätä päivittäin viiden jälkeen, mutta siihen rytmiin on niin hankalaa päästä! Joten mieluummin valvon 23-24 seuduille ja itken sitten herätyskellon aikaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Strike Back tuli päätökseensä ja nyt pitäis koukuttaa itsensä johonkin uuteen :D

   Poista
  2. Lopulta sit testasinkin näitä, kun vahingossa törmäsin yhteen tutoriaaliin Youtubessa. Ei nää nyt niin kamalat ollutkaan toteuttaa, vaikkei mun lyhyillä kynsillä näytä ollenkaan niin upeilta kuin sulla! :D

   Poista
 3. Marmoroinnit on tosi kivat ja niistä syntyneet sydämet ihan huiput! Karma näyttää yhä upealle! Ihme ennakkoluuloja kynsistä, työkyky, toiletti, mitä vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikkea sitä saa välillä kuulla; pientä ihmettelyä joskus..

   Poista
 4. voi ristus miten hieno kuvio! oisinpa yhtä taitava ku sä :)

  VastaaPoista
 5. Nää marmoroinnit on aina takuuvarmaa laatua! <3

  VastaaPoista
 6. Taas ihan älyttömän upeet marmoroinnit <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!