maanantai 8. elokuuta 2016

Paluu arkeen

Niin se vain alkaa olla sellaiset hetket käsillä, että täytyy alkaa suunnata katseet kohti työrintamaa. Reilun kahden kuukauden kesäloma on taputeltu ja keskiviikkona kutsuu työt. Päätin kamalan pyykkivuoren keskellä, että hemmottelen itseäni tänään ja lakkailen jotkut kivat paluu töihin-kynnet. Nyt tätä kirjoittaessani minulla on kivat kynnet ja telkusta katsellaan olympia-uinteja, joten ei tässä mitään hätää ole. Lisäksi täytyy todeta, että töihin on kyllä ihan mukavaa taas palatakin. Saa elämään jotain rytmiä ja järjestystä. Sitä en todellakaan tiedä miten saan itseni keskiviikkoaamuna ilman armotonta ärsytystä hereille. Asetin jo itselleni uuden herätysäänen puhelimeen, jos se auttaisi asiaa jotenkin.
Ja operaatio sinänsä on saada tuo tokalle luokalle menevä poika hereille torstaiaamuna, kun hänellä alkaa koulu. Ollaan eletty hieman pellossa.


Kynsille ilmestyi tänään yllättävän syksyisiä sävyjä. Onko kirkkaat neonlakat jo unohdettava, vai voisiko niillä vielä hyvillä mielin lakata... Lämmintä ainakin vielä on ja eiköhän kesä vielä jatku.
Halusin vähän yhdistää kiiltoa ja mattaa ja lopuksi huomasin tosiaan kiillottaneeni mattalakan ja matanneeni kiiltävän. Lakkoina MoYouLondonin Black Knight, jonka kiillotin Avonin päällyslakalla ja koristelin OPIn I Snow You Love Me-lakan holopylpyröillä sekä ihana OPI Skating On Thin Ice-land, jonka mattasin piCture pOlishin mattalakalla. Blingiä tuli mukaan ihanalla Zoyan Pixie Dust-lakalla Tillyllä, joka on uusin lakkani ja se on I-HA-NA. Livenä kimallus on mielettömän kaunis ja jäin tyhmänä tuijottamaan kynsiäni.Kynnet on nyt lyhennetty ja muotoiltu maltillisen pituisiksi, sillä lasten kanssa työskennellessä on mukavampi ottaa varman päälle. Kohellettu pikkurillini on nyt hieman toipunut eikä enää arista. Siinä ei ole nyt geeliä, vain alusalakka ja kaksi kerrosta Tillyä. Lakkasin sen päälle kerroksen päällyslakkaa. Pixie Dustit tuppaavat olemaan tekstuurilakoista niitä karheimpia. Se ei sinänsä haittaa minua, mutta halusin sileämmän pinnan nyt.


Pariin kynteen lisäsin aksenteiksi vielä MILV-siirtikset, jotka ovat läpikuultavat. Hankin näitä sekä hopeisia että kultaisia taannoisella CesarsShopin piipahduksellani.  Voisin hyvin kuvitella kokeilevani näitä esimerkiksi liukuvärin päälle, tulee varmasti kiva!


Mattakynsissä on vaan aina sitä jotain. Tykkään!Kivaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva malli kynsissä ja kaikki lempiväritkin niissä! Zoya näyttää upealle. Kiinnostaa mitä päällyslakkaa käytit tuon hopeisen MILVin päälle? Kivaa arjen alkua, mulla edessä ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoya on ihana! Laitoin Milvien päälle tällä kertaa tuon Avonin päällyslakan. Se vähän jostain syystä ruttasi reunaa, mitä aikaisemmin ei ole tapahtunut. Yleensä laitan Milvien päälle ihan pikakuivattajan, useinmiten INM OutTheDoor

   Poista
 2. Mulla paluu arkeen koittaa onneksi vasta ensi maanantaina, mutta toisaalta mulla onkin ollut vain kolme viikkoa kesälomaa kahden kuukauden sijasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks kuukauttakin voi olla liikaa. Kiva olla arjessa kiinni.

   Poista

Kiitos kommentistasi!