torstai 18. elokuuta 2016

piCture pOlish Meow + Salt Water

Jaahans. Yli viikko tuli posoteltua samoilla lakkauksilla ja vaikka kuinka halusin lakata kynnet ja kirjoitella blogia, niin ei yksinkertaisesti sitten ollutkaan aikaa! Arki tuli aika ryminällä takaisin. Lisäksi nappasin kaverikseni jostain ihan hillittömän pääkipusarjan, joka jatkui kolme päivää. Yhtenä päivänä menin yöunille klo 16. Heräsin n.19.30 syömään pari leipää ja jatkoin unia aamuun asti. Ja silti pääkipu jatkui ja väsymys jylläsi. Kipeä en kuitenkaan tainnut olla. Mitä lie kummallista. Pääkipu on hieman laantunut, nyt olo on siedettävä ja eilen sitten istahdin lakkauspöydän ääreen tekemään liukuväriä.


Ladatessani kuvia koneelle tätä juttua varten, tajusin, etten ottanut pelkästä liukuväristä kuvia ollenkaan! Se harmitti, koska liukuväri oli kiva ja jännä. Lakkoina piCture pOlish Salt Water ja uusimmasta julkaisusarjasta Meow (saatu).  Lakoissa on hurmaavaa hitulaa, mutta mattasin lakkauksen ja lopputulos oli kiva. Harmitti, kuten todettu, etten kuvia ottanut. Mikälie aivopieru iski.

  Tämä lakkaus sisältää plajon lemppareita; lempparilakkoja ja lempparilaatan. Delush Polish Swirls&Twirls DP03-laatassa (saatu) on monia suosikkikuvioita. Tämä kuvio on päässyt kynsilleni monen monta kertaa.


Leimauksen tein Essien Penny Talk-lakalla. Liukuväri toi mieleeni meren syvönteet ja leimauskuvio lisäsi syvyysvaikutelmaa. Näistä kynsistä tuli sävyjensä ja kuvionsa puolesta hurjan mieleiset. Älkää siis ihmetelkö jos blogi ei päivity tiuhaan, jos en maltakaan näitä poistaa, heh.Meow on ihana vihreä ja vihreät lakat ovat lähellä sydäntäni. Meow peitti kynnet yhdellä kerroksella, mutta syvyyttä lakkaan sai vasta toisen kerroksen kanssa. Kaksi kerrosta kuitenkin oli ihan tarpeeksi kynsilleni. Lisäksi toki tuli liukuväriä, eli siitäkin tuli peittävyyttä. Lakka levittyy hyvin ja moitteetta. Salt Waterilla on myös ilo lakata sen helpon koostumuksen takia, se tosin vaatii kolmisen kerrosta peittävyyteen.Tuo hitula <3Miten Sinun viikkosi on sujunut?

16 kommenttia:

 1. Viikko on mennyt siivillä, mutta tää perjantai ei meinaa kulua millään kun oottelee viikonlopun viettoon pääsyä :D Tykkään kans tosta kyseisestä kuviosta,ja lakkaus on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi!
   Toivottavasti sulla oli kiva viikonloppu =)

   Poista
 2. Voi Meow ^_^ Tarttisinkohan mä sen? On kyllä jännä väri ja kauniit on kynnet <3

  VastaaPoista
 3. Toka päivä töissä loman jälkeen, you know. Ehkä pientä yskähtelyä ilmoilla. Meow on ihanan kaunis lakka ja onneks mullakin on se. Voin joskus vaikka apinoida näitä sun luomuksia, tosi kivat värivalinnat! Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loman jälkeiset meiningit on aina vähän tahmeita - I feel you.

   Ja joo, apinoi!!

   Poista
 4. Ihanat! Mä tein liukuvärin Oceanilla ja Salt Waterilla, mutta tämän kanssa tulisi vielä syvempi efekti! Upea! Penny Talk on myös mun ostoslistalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä huono yhdistelmä sekään! :)

   Poista
 5. Nyt on kyllä tosi kauniit! Mä ostin myös tuon Meown, mutta en vielä tiedä pidänkö siitä vai en, juuri nuo sävyt on tosi hankalia omilla kynsillä. :D

  VastaaPoista
 6. Todella kiva liukuvärjäys. <3 Meow iski eniten uusista lakoista, mutta päätin silti olla hankkimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se vielä joskus eksyy sun luo ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!