maanantai 22. elokuuta 2016

Tykkään sittenkin!

Joku tarkka lukija saattaa muistaa kun taannoin juttelin kynsien muodosta ja siitä miten pitkät ja teräväkärkiset kynnet ei ole "ihan mun juttu". Palasin lyhyempään ja maltilliseen malliin. Mutta kuinka ollakaan; ne eivät enää olleet niin kotoisat! Kivat, helpot ja viihdyin kyllä, mutta minä olinkin jo ehtinyt alitajuisesti tykästyä pidempiin kynsiini. Vietimme ihanan ja rennon viikonlopun. Isäni teki yllätyskyläilyn perjantaina, mikä oli ihan hurjan mukavaa. Näemme liian harvoin. Lauantaina lähdimme mökille nauttimaan ja sunnuntaina kotiutuessa päätin sitten alkaa puuhaamaan kynsien kanssa. Homma venyi ja vanui, mutta sain jonkin sortin muodon aikaiseksi. Päätin jättää koristelupuuhat seuraavaan päivään. Vielä olisi viilattavaa ja tuunattavaa, mutta en malttanut olla lakkaamatta tänään.


Kubiss-lakka on saatu kevään #kynsimiitti16-lahjapussukasta ja on odottanut sopivaa hetkeä. Se hetki oli nyt! Paritin sen piCture pOlishin Karman ja IsaDoran Macchiaton kanssa. Macchiato on yksi kaikkien aikojen ihanimmista lakoistani. Sen sävy on pehmeä, koostumus täydellisen paksu ja IsaDoran leveän sudin kanssa lakkaaminen on helppoa. Sävy on vaaleudestaan huolimatta pigmenttinen ja lyhyet kynnet selviävät yhdellä (oi kyllä) kerroksella, pitkät kynteni tarvitsivat kaksi.Kubiss-lakoissa ei harmillisesti ole nimiä. Sävy nro.42 on kaunis ja herkkä. Lakkasin kolmisen kerrosta. Sudin jäljet jäävät hitusen näkyviin, mutta itseäni se ei haitannut. Lakka levittyi oikein mainiosti ja pidän sävystä lujasti. Olin epäileväinen halpislakkaa kohtaan aiemmin. Sitten sain näitä lakkoja kokeiluun ja ovat olleet mainio tuttavuus. Tämä sävy mietitytti vaaleutensa takia, mutta peittävyys tuli kivasti kerrostamalla.


Karma on taattua piCture pOlish-laatua; levittyy hyvin ja peittää täysin kahdella kerroksella. Tarkka lakkaaja lyhyillä kynsillä varustettuna pärjännee yhdellä kerroksella.
Tuuppasin koristeeksi holopallerot OPI I Snow You Love Me-putelista ja homma oli taputeltu.
Simppelisti tosi mieluisat kynnet ja maanantai on pelastettu.
Kivaa maanantaita! 
Mitä Sinä teit viikonloppuna?

8 kommenttia:

 1. Aika kiva ja ei ennalta arvattava yhdistelmä! Karma näyttää kyllä niin hyvälle, samoin kynsien uusi malli. Meikämuidu oli töissä ja vähän salilla viikonloppuna. Mukavaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)
   Kivaa viikkoa sulle Sole :)

   Poista
 2. Teräväkärkiset vie niin mennessään! Mullakin on niitä jo ikävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin nyt hiukan kärjet tylpiksi, mutta tää pituus.. Ah <3

   Poista
 3. Hihii, mä vietin just tämän päivän kynsiä viilaten ja geelaten. Nyt on taas terotettu tassut! Mä en enää osaa olla muilla kuin terävillä kynsillä, vaikka näillä kyllä teloo välillä itseään esim. unissaan. Mä en muuten tajua miten mulla ei vielä ole Karmaa? Se on niin uskomattoman kaunis. Seuraavana ostosvuorossa ehdottomasti :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karma on huikean kaunis lakka!
   Mä olen onnistunut kerran raapaisemaan itseä käteen, muuten olen välttynyt isommilta hämmingeiltä :D

   Poista
 4. mä olin ehkä vielä vuosi sitten sitä mieltä, että hyi kamala pitkät ja terävät kynnet kuten stiletot. Nyt taas tekisi hirveesti mieli käydä joku kurssi ja oppia tekemään itelleen tällaset superpitkät raapimiskynnet haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cesarsilla seuraava kurssi syyskuun alussa! Kurkkaa nettisivuilta lisätietoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!