torstai 22. syyskuuta 2016

Autumn

Voi syksy! Lempparivuodenaikani!
Juuri tällainen kuiva syksy ilman kaatosateita on se, mistä pidän. Syksyllä on ihanan väristä, alkaa hämärtyä, voi polttaa kynttilöitä, tuoksuu hyvälle. Älkää käsittäkö väärin, toki nautin myös kesästä ja lämmöstä, kevään ihanuudesta kun luonto herää eloon, myös talven kauniista pakkaskimalluksesta, mutta kaikkein eniten nautin syksystä. En osaa selittää sitä.

Kokoelmassani on lakka, jolla en ole lakannut aikaisemmin, mutta joka sopii jo nimensäkin puolesta täydellisesti syksyyn. piCture pOlish Autumn on oranssi kimallusihanuus, joka on hyvin peittävä jo yhdellä kerroksella lyhyille kynsille. Koostumus on mainio ja se on helppo lakattava. Ainoa miinuspuoli lakassa on se, että se jakaa kyllä leirit kahtia. Lakka on siinä rajoilla sopiiko se ihon sävyyni vai ei. Lakka on kuitenkin hyvin kaunis, enkä ole siitä raaskinut luopua. Lakan sävy vaihtelee riippuen onko luonnonvalossa vai keinovalossa.Kynsieni pituus on edelleen lyhyt. Ja päätimme jatkaa pelejä, joten kynnet pysynevät lyhyinä vielä tovin. Muotoa viilailin näiden kuvien jälkeen vähän kantikkaammaksi, sillä siinä viihdyn parhaiten.


Autumn on kuin mehukas kurpitsa, eikö? Mietin todella kauan miten koristelen vai koristelenko ja lopulta päädyin nautiskelemaan lakasta ihan ilman mitään ylimääräistä.
Tämän harrastuksen edetessä on tullut tilanteita, jolloin on vaikeaa olla koristelematta. Yksivärinen lakkaus, hyvänen aika?! Mutta sitten muistaa onneksi suht ajoissa myös sen, että joskus less is more.


Mukavaa loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Tuo lakka on kyllä niin herkku, että menee hyvinkin ilman koristeita! Vaikka tottahan se on, että yksvärinen lakkaus tuntuu monesti liian simppeliltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja yksivärisillä lakkauksilla oleminen saa huomioita. Ainakin omalla kohdallani, kun mm.työkaverit tottuneet kurkkimaan, että millaiset koristelut on tällä kertaa!

   Poista
 2. Autumn on yks mun ehdoton suosikki, erittäin kaunis ihan itsekseen. Pitääkin lakata sillä nyt kun vielä aurinkokin näyttäytyy :) kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. En omista kyseistä lakkaa (vielä) mut on se kaunis, ja oranssin ystävänä tarvitsen tämän ehdottomasti :D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihana lakka, harmi vaan kun oranssi ei sovi ihonväriini yhtään. ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse painin siinä rajoilla, että sopiiko vai ei.. Tätä voi käyttää kuitenkin hyvin yhdessä mustan, ruskean, toisen sävyisen oranssin kanssa...

   Poista

Kiitos kommentistasi!