tiistai 27. syyskuuta 2016

Ilta Jaskan kanssa

Kuten jotkut teistä ehkä tietävät, on OPI You Don´t Know Jacques! yksi lempparilakoistani. Minulla on lakasta sekä tavis- että suede-versiot. Minua viehättää OPIn nerokas tapa nimetä lakkansa ja ehkä sekin on yksi syy miksi tämä lakka on lähellä sydäntäni. Ja toki myös ehdottomasti siksi, että se on ruskea. Ruskeat, vihreät, likaisen mutaiset lakat.. Ne on mun juttu.

Päätin puuhastella iltapuhteeksi vähän pituutta kynsiin, koska nysäkynnet olivat niin reppanat. Lyhyitäkin kynsiä on helppo koristella, mutta halusin leikkiä turhamaista ja puuhastelin. Ihan kuin pojan hiustenleikkuussa, omenasoseen keittelyssä, pyykkäämisessä, keittiön siivouksessa ja työpostien kirjoittelussa ei olisi ollut tarpeeksi tekemistä. Puuuh!
Lakkaaminen on kuitenkin minulle se tapa rentoutua, joten siihen kyllä sitten venytin yöunista pienen tovin. Heh..

Halusin ruskean sävyä, maanläheistä. Sitten kuitenkin tovin mietittyäni päätin lisätä vähän kimallusta mukaan.


OPI My Signature IS "DC", Zoya Tilly, IsaDora Macchiato, OPI You Don´t Know Jacques!, Cuccio High Gloss Top Coat
Kimalluksen sain lakkaamalla kerroksen OPI My Signature IS "DC"-lakkaa ja sen päälle kerroksen Zoya Tillya. Ihana, ihana, ihana!  Tilly on ihana Pixie Dust-lakka, joka kuivuu karheaksi. Halusin kuitenkin hieman karheutta pois ja viimeistelin lopuksi kerroksella päällyslakkaa.Kuten edellisessä julkaisussani kerroin, Avonin päällyslakka tuppaa (ainakin omassa käytössäni) levittämään hieman lakkauksia. Vaikka kunka yritän olla varovainen ja huolellinen, niin auttamatta leviämistä tapahtuu. Otin käyttämättömien laatikosta Cuccion päällyslakan kokeiluun ja nyt ei levinnyt mikään. Ja kiiltokin on mukava. Cuccion lakassa on ihanan leveä suti ja lakka on paksuudestaan huolimatta helposti kynnen pinnalle liukuva. Tykästyin kovasti. Plussaa myös nopeasta kuivumisesta.


Muutamaan sormeen tein Macchiaton ja Jacquesin kanssa kuivamarmoroinnit. Niistä ei tullut niin onnistuneet kuin olin päässäni ajatellut ja nyt jättäisinkin ne ehkä pois, jos tekisin uusiksi. Tai lisäisin ehkä vielä kolmatta sävyä mukaan.

Näistäkin tuli kuitenkin oikein kivat syyskynnet ja viihdyn kovasti tässä pituudessa taas.Hymyä ja iloa päivääsi!

4 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet! Mulla on päällyslakka hakusessa ja voisin kokeilla tuota Cuccion päällyslakkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Itse tykästyin siihen kyllä, positiivinen uusi tuttavuus!

   Poista
 2. Mä aattelin kun luin otsikon että Ilta Jaskan kanssa tarkoittaa sitä Possestakin tuttua Jaska Saariluomaa :P ei sitten ollutkaan heh
  Tosi kivat, syksyiset kynnet! Ihanan muotoiset namm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha, se oiskin ollut hauska ilta! :D

   Kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!