lauantai 24. syyskuuta 2016

Leimauslauantai: Metsänvihreää

Ohhoh! Leimauslauantai pitkästä aikaa!

Sain inspiraation näihin kynsiin Sissin ihan törkeän ihanista kynsistä. Meow on ihana lakka, mutta halusin käyttää jotain toista vihreää näihin.

Valitsin OPI Here today..Aragon tomorrow-lakan, josta omistan myös Suede-version. 
HT..AT on sellainen lakka, josta tulee mieleen petsi. Läpikuultava, mutta kuitenkin peittävä. Juuri sellainen sävy, jolla haluaisin kunnostaa vanhan arkun tai keinutuolin. Ihanaakin ihanampi vihreä. Juuri sellainen metsäinen, josta pidän.Lehtimäiset leimat nappasin MoYouLondonin Mandala Collection 02-laatasta, leimauslakkana toimi China Glaze Magical.


Aragon vaati kolmisen kerrosta peittääkseen, mutta pidin myös kahden kerroksen läpikuultavuudesta. Ihan kuin kynnet tosiaan olisi petsattu!

Eilen tuli vietettyä lapsivapaa ilta poikamme kummisedän ja hänen avokkinsa kanssa, lisäksi seurassamme oli yksi kaverimme. Korttipelejä ja ruokaa + juomaa. Mukava ilta!


Iloista lauantaita!

 

8 kommenttia:

 1. tuo sävy sopii sinulle :) itse en osaisi kuvitella tuota omille kynsilleni ^^
  kuulostipas täydelliseltä perjantai-illalta :)

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Danielan kanssa, vaikka mäkin tykkään vihreistä niin tää sävy sopii paremmin sulle. Jännä, miten mulla tulee vihreistä lakoista aina ekana Kaisa mieleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, olen kuullut tuota muiltakin. Vihreät vaan on mun juttu <3

   Poista
 3. Mä tykkään myös tollasista metsikön vihreistä ja monesta muustakin ns. ruman kauniista vihreän ja monesta muustakin sävystä joista ei ihan kakki yleensä tykästä.

  VastaaPoista
 4. Mäkin tykkään vihreistä lakoista, mut tajusin just et silti ei ole tullut juuri vihreetä kynsille sudittua aikoihin! Tää täytyy korjata pika puolin... mullekkin tulee yleensä aina, varsinkin tummanvihreistä lakoista Kaisa mieleen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!