maanantai 26. syyskuuta 2016

Maanantaimarmorit

Eilen illalla kävelin poikani kanssa ihanissa syysmaisemissa ja kaikkialla alkaa pikkuhiljaa olla syksyn värit valloillaan. Kaunista keltaista, oranssia, .. Sain ajatuksen tehdä syksyn sävyissä olevat marmoroinnit.
Valitsin päälakaksi piCture pOlishin Totes-lakan, jonka ympärille aloin tätä lakkausta rakentamaan. Muut lakat marmorissa Totesin lisäksi ovat Avonin oranssi lakka (jonka nimeä en edelleen muista!), OPI Here Today..Aragon Tomorrow (jota käytin myös edellisellä lakkauksessa) ja Kiko 355. Kaikki lakat toimivat moitteettomasti ja levisivät hyvin veden pintaan. Päälle lakkasin Avonin Gel Shine-päällyslakan.Gel Shine on hyvä päällyslakka, kiilto on ihana, mutta jostain syystä saan sillä aina lakkausta vähän leviämään, vaikka kunka koittaisin olla varovainen. Mustien leimausten päälle en ole uskaltanut sillä lakata. Yksiväristen lakkojen päälle oikein mainio.


Kävely syksyisessä luonnossa on ihanaa, nautin kovasti siitä miltä syksy tuoksuu.


Mietin minkä pienen kivan lisän saisin tähän lakkaukseen ja lisäsin pronssin väriset niitit.
Tykkäsin näiden kynsien neutraalista värimaailmasta. Sadonkorjuukynnet!


Tällä viikolla blogin ja Instagramin puolella on luvassa arvontaa, koskien I Love Me-messuja. Olen mukana tänäkin vuonna bloggaajapassilla ja olen saanut kaksi lippua arvottavaksi teille lukijoille. Pysyhän siis kuulolla!


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihanat värit, just sopivat syksyyn! Viikon alkuja sinne!

  VastaaPoista
 2. Marmoroinnit sopivat kyllä hyvin vuodenaikaan, ja Totes näyttää herkulliselta.
  Mä oon myös fiilistellyt ulkona värikkäitä vaahteranlehtiä ja muita syksyn värejä. Ihanaa kun on ollut kohtalaisen lämpimiä ja poutaisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totes on ihana ja mehevä ja se myös leimaa oikein kivasti!

   Poista
 3. Nämä sun marmoroinnit on vaan niin <3 <3 <3

  VastaaPoista
 4. On kyllä niin täydelliset syksyyn! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!