maanantai 31. lokakuuta 2016

Kuukausikatsaus: Lokakuun loppuneet


Ei ole montaakaan päivää aikaa kun pohdin omistamieni kemikaalien määrää. Purnukoita ja törppöjä on melko paljon yhden ihmisen käyttöön, siihen vielä lisätään kodistamme löytyvät mieheni tuotteet ja poikamme jutut, niin kyllä sitä vaan on. Poika toki ei käytä kuin mietoja pesuaineita suihkussa, rasvaa sen jälkeen ja hammastahnaa, mutta kuitenkin.


Loppuneiden listalle päätyi The Body Shopin Papaya Shower Gel. Olen tykästynyt TBS:n suihkujuttuihin todella eikä minulla nyt muita aktiivikäytössä olekaan. Papaya oli mukavan tuoksuinen, mutta ei yltänyt lemppareideni joukkoon. Juuri nyt on avattuna mansikkapumppupullo, joka on niin hermeettisen kokoinen, että se päätynee esittelyyn vasta ensi vuoden jouluna, se on niin valtava. Jemmassa odottelee myös ihana ikisuosikkini, vadelma, mutta sitä en vielä raaski korkata, kun en halua että se loppuu. Hölmöä, tiedän!
XZ Vahvistava Shampoo Mustaherukka oli pikaostos Prismasta kun tarvitsin shampoota ja kampaamo oli ei-kotimatkan-varrella. XZ-tuotteet ovat olleet hyviä ja olen tykännyt ja hiuksenikin ovat tykänneet eikä päänahkani ole kuivunut tai rasvoittunut. Kotimaisuus on aina plussaa. Tämän sanotaan olevan ikääntyville ja oheneville hiuksille, vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa ja muita taikasanoja. Itse valitsin tämän kiireessä puhtaasti tuoksun puolesta. Se oli sen hetken ainoa peruste, kun mies jo puhisi kassajonossa ja oli vaan mentävä. Hankkisinko uudelleen? Mahdollisesti.


In Lumene I trust. Lumene pitää pintansa kosmetiikkahyllyni valtiaana. Tämä Matt Touch-sarjan Deep Cleansing Mineral Scrub-kuorinta oli sellainen, että ajattelin ettei se lopu ikinä. Oli siis hyvinkin riittoisa ja jos rehellisiä ollaan, sieltä saattaisi vielä 1-2 käyttökertaa tulla, jos oikein pinnistelee. Rakeet eivät olleet liian karkeita iholle hieroessa ja tuoksu miellyttävä. Iho kyllä kuivui, vaikka minulla on rasvoittuva sekaiho. Ohjeen mukaan "käytä kerran tai kaksi viikossa", mutta minä keskimäärin kerran. Hankkisinko uudelleen? Ehkä.


DOVE Go Fresh Anti-Perspirant/Anti-Transpirant Deodorant on vakiintunut lemppariksi. Uusi on jo ostettu ja käytössä. Tuoksu on Grapefruit&Lemongrass ja minun nenääni se on hyvin raikas. Alumiinittomia vaihtoehtoja etsin ja katsastan, mutta toistaiseksi tämä on nyt minun valintani.
Schwarzkopf professional OSIS+ DUST IT texture mattifying powder hiuspuuteri on lyhyesti ja ytimekkäästi THE TUOTE. Muita hiuspuutereita et tarvitse.

Onko teillä suositella jotain kivaa kasvokuorintaa ilman salisyylihappoa? 
Entä alumiinittomia dödöjä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!