sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Kuukausikatsaus: Syyskuu (+ KISAVINKKI!)

Lokakuu tulla pötkähti kuin huomaamatta. Ulkona syksy on jo pitkällä ja tässä huomasin vasta, että takapihallakin on jo aroniat näyttäneet kauneimmat värinsä ja jo tiputtaneet suurimman osan lehdistään. Yleensä syksy on se vuodenaika, joka saa minulle parhaan fiiliksen aikaan. Niin toki nytkin, mutta jotenkin vain syyskuu minulta lipui ohi.
Syyskuussa loppui joitakin tuotteita, joita nyt tarkastellaan lähemmin. Julkaisun lopussa on teille pieni vinkki, kannattaa kurkata!


Syyskuun loppuneet ovat seuraavanlaiset: vähän meikkijuttuja, hygieniahommia ja kynsiin liittyvää. Sekalaista settiä siis.
 


 LivBoxin tilaajat ajoittain mainitsevat liiallisen hammastahnan saamisen. Meillä sitä jostain syystä kuluu (poika aika armeliaasti tursottaa sitä myös lavuaariin, kun annostelu ei vielä ihan ole hallussa monen vuoden harjoittelusta huolimatta, se ehkä syy).
Hammastahnoista loppui PepsodentinWhite System ja X Fresh, joka sisältää myös suuvettä. Sanoisin, että ihan perushyviä hammastahnoja molemmat. Valkaiseva ominaisuus mainoksessa saa yleensä minut heräämään, vaikka sitä tulosta ei tulisikaan merkittävästi.


Misellivedet ovat kyllä tulleet jäädäkseen omaan käyttööni. Tämä oli nyt toinen pullo tätä Garnierin tavaraa ja uusi hankittuna. Poistaa hyvin vedenkestävänkin meikin ja saan puhdistettua hyvin, jos ei ole illalla fiilis, että jaksaa alkaa suihkuhommiin. Ainoaksi puhdistukseksi en tätä suosittelisi kuitenkaan.
Xtran kynsilakanpoistoaine on ikilempparini. Jos et ole kokeillut, kokeile. Hinta-laatu-suhde on just eikä melkein nappiin. Tämä oli ennen alle 2e, mutta ainakin meidän lähi-S-marketissa hinta nousi etikettiuudistuksen myötä himpun verran yli kahden euron tietämille. Konkurssi ei edelleen uhkaa ja näitä pulloja ostan kerralla 2-3. jottei pääse tulemaan yllätysloppua.


Minulle on aikaisemminkin käynyt köpelösti tämän kyseisen The Body Shopin tuoksun kanssa. Hankin sitä, se loppui ja uutta ostaessani sain kuulla, että kyseessä oli kausituote. Sitten bongasin jokin aika sen jälkeen tämän samantyyppisen vadelmatuoksun ja hankin. Silloinkaan minua ei varoitettu ja nyt tällä viikolla TBS:n ovesta sisään marssiessani, tätä tuoksua hakiessani, sain kuulla, että ehei. Sitä ei ole. Miksi? Koska kausituote. Julmaa! Tämä palaa kuulemma sitten taas tammikuussa myyntiin ja toivon, ettei kovin paljoa muuttuneena. Pidän hedelmäisistä ja marjaisista tuoksuista ja nyt käytössäni on paremman puutteessa The Body Shopin persikkatuoksu. Hajuvedet on vähän nounou,  kevyemmät bodymistit on enemmän mun juttu.

Schwarzkopfin OSIS-sarjan hiuspuuteri on luottokamaa. Muutamia hairahduksia olen tehnyt ja sitten palaan tähän. Tämän avulla onnistuu lyhyen tukkani tyven tupeeraus ja kohotus mahtavasti ja tukka ei todellakaan lässähdä päivän aikana. Pieni purkki on kätevä käteen ja tuotetta tulee kerralla oikein sopiva määrä, ei tarvitse pelätä valkoista päätä. Iso plussa hyvin sulkeutuvasta korkista, puuteri ei pääse kökkööntymään vaan pysyy nimenomaan hienojakoisena.

Lumenen True Mystic Volume on ollut mukava uutuus meikkipussiini. Harja on hyvänmallinen ja massaa tulee kerralla sopivasti. Jostain syystä omani kuivahtavat suhteellisen nopeasti, vaikka mielestäni suljen huolella enkä pumppaa harjaa hylsyyn. Eli Osiksen huolellisen sulkemisen taito ei ole itselläni siirtynyt tähän maskaran sulkemiseen vai missä vika? Joskus otan vanhan maskaraharjan, pesen huolellisesti ja käytän sitten kulmakarvaharjana tai kulmien kestovärin levitykseen.
Lumenen tuotetta en ole nyt ostanut uudelleen, sillä minulla on Rimmel nyt käytössä ja Sensain 38 ostoslistalla. Sensain maskara on iki-iki-iki-lempparini ja se on tosiaan seuraava hankintani taas.
Sitten se kisavinkki!
Olen mukana Facebookissa (ja nyt myös Instagramissa löytyvässä!) Kynsiblogit-sivustossa ja meillä alkoi lokakuun kunniaksi kisa, johon juuri sinä voit osallistua! Sinulla ei tarvitse itselläsi olla blogia, mutta Instagram-tili kyllä. Palkinto on ihan mielettömän kiva, uskokaa mua!
Tässä ohjeet suoraan sivustoltamme:

Nyt käynnistyy halloween-aiheinen kynsikoristelukilpailu!
Kilpailuun voit osallistua itse tekemilläsi halloween-aiheisilla lakkauksilla. Kilpailuaika on 1.10.2016-31.10.2016 ja voittajan julkistamme 5.11.2016 Facebook-sivullamme. Tarkemmat osallistumisohjeet alla:
Kilpailuun osallistutaan Instagramissa tagaamalla kuvasi #kynsiblogitgoeshalloween. Osallistuaksesi profiilisi Instagramissa täytyy olla kilpailun ajan julkinen, että pystymme näkemään kuvasi. Varmistuaksemme siitä, että kuva on varmasti itse ottamasi, osallistumiskuvassa tulee näkyä käsin kirjoitettu paperi, jossa lukee sama hashtag eli #kynsiblogitgoeshalloween. Lakkaukset voivat olla omissa kynsissäsi tai jonkun toisen kynsissä, mutta lakkauksen tulee olla itse tekemäsi. Kynsiblogien bloggaajat äänestävät osallistuneista voittajan, jolle on luvassa halloween-aiheinen palkinto sisältäen kynsilakkaa ja koristeita. Palkinnosta lisää ihan lähipäivinä, mutta voimme jo tässä kohtaa luvata, että se on osallistumisen arvoinen eli kannattaa alkaa miettimään lakkauksia! Palkintoa sponssaamassa ovat Cesarsshop ja Cosmo Nordic Ab.
Kilpailuun osallistuvien ja voittajan kuvia voidaan julkaista Facebook-sivullamme. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä. Palkinto postitetaan vain Suomeen.


Kivaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!