perjantai 7. lokakuuta 2016

Kynsiblogit Goes Halloween - vampyyrihampaat

Facebookissa Kynsiblogit-sivustollamme on menossa teemakuukausi, jonka aiheena on lähestyvä Halloween ja koko lokakuun ajan sivuston bloggaajat jakavatkin tähän aihepiirin lakattuja kynsiä.
Teemakuukauden ensimmäiset kynnet taiteili Miracle, jotka olivat mielestäni todella onnistuneet!

Minä olen seuraavana vuorossa ja pohdin ja pohdin. Päädyin tekemään veriset vampyyrin hampaat.


A England Perceval on vampyyri-teemaan sopiva lakka, mutta ei kovin verisen värinen. L´Oréalin 550 Rouge Sauvage myös hyvä punainen, mutta sekään ei oikein sopinut. Tumman, tuoreen veren väriseksi paljastui #kynsimiitti16-pussukasta keväällä saatu 19 Fall Red/Kuulas Ilta. Lakka on ihana ja sopi tähän hommaan mielestäni hyvin. Valkoinen lakka on suosikkivalkoiseni; Essence Wild White Ways.Näitä kynsiä oli HAUSKA tehdä. Kerrankin ei ollut niin justiinsa, vaikka menis vähän kynsinauhoille. Jokseenkin vapauttavaakin!
Ai kauanko meni kaikessa putsaamisessa sitten? Aika lailla tunti, mutta eipäs nyt pohdita sitä.... Tykkään tehdä tällaisia teemajuttuja ja nyt sai luvan kanssa höseltää överiksi. Mahtavaa!En lopulta ollut täysin varma sainko toteutettua haluamani terävät vampyyrihampaat, mutta ainakin Halloweeniin sopivat tuli, eikö?Muistutuksena vielä, että Kynsiblogit järjestää lakkauskilpailun, jossa sinun on mahdollista voittaa hienoja palkintoja!
Tässä vielä kertauksen vuoksi:Kilpailuun voit osallistua itse tekemilläsi halloween-aiheisilla lakkauksilla. Kilpailuaika on 1.10.2016-31.10.2016 ja voittajan julkistamme 5.11.2016 Facebook-sivullamme. Tarkemmat osallistumisohjeet alla:

Kilpailuun osallistutaan Instagramissa tagaamalla kuvasi #kynsiblogitgoeshalloween. Osallistuaksesi profiilisi Instagramissa täytyy olla kilpailun ajan julkinen, että pystymme näkemään kuvasi. Varmistuaksemme siitä, että kuva on varmasti itse ottamasi, osallistumiskuvassa tulee näkyä käsin kirjoitettu paperi, jossa lukee sama hashtag eli #kynsiblogitgoeshalloween. Lakkaukset voivat olla omissa kynsissäsi tai jonkun toisen kynsissä, mutta lakkauksen tulee olla itse tekemäsi. Kynsiblogien bloggaajat äänestävät osallistuneista voittajan, jolle on luvassa halloween-aiheinen palkinto sisältäen kynsilakkaa ja koristeita. Palkinnosta lisää ihan lähipäivinä, mutta voimme jo tässä kohtaa luvata, että se on osallistumisen arvoinen eli kannattaa alkaa miettimään lakkauksia! Palkintoa sponssaamassa ovat Cesarsshop ja Cosmo Nordic Ab.

Kilpailuun osallistuvien ja voittajan kuvia voidaan julkaista Facebook-sivullamme. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä. Palkinto postitetaan vain Suomeen.Mukavaa viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Iiiiks mitkä kynnet! Todellakin sopivat Halloweeniin :D

  VastaaPoista
 2. Tää varmaan olis kyllä tosi rentouttavaa lakata, mutta poistaminen taas ei sitten olisikaan niin rentouttavaa! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Ei olisi ikinä tullut mieleen! Upeasti toteutettu <3

  VastaaPoista
 4. Nää on niin huiput! :D Ihan mahtavaa kun rakensit nuo hampaat ihan oikeasti :D ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!