keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Mitä?! Miksi!?

Joskus lukijat toivovat niiden pieleen menneiden lakkausten julkaisua. Tänään luvassa sellaiset. Varsinaisestihan näissä ei oikeastaan ole juurikaan mikään mennyt pieleen, mutta pettymystä on kyllä ilmassa.
Antakaas kun kerron.

MILV-siirtokuvat ovat omassa käytössäni sujuvasti syrjäyttäneet kaikki muut siirtokuvat. Tarrojen käytön olen lopettanut vuosia sitten niiden toimimattomuuden takia. Tarrat tuppaavat jäämään kovasti koholle ja joku reuna törröttää niin, että tarra lopulta lähtee irti, vieden muuten kivan lakkauksen mennessään. Siispä siirryin siirtokuviin. Ne menevät kivasti kynnen pintaa pitkin ja niissä on paljon valinnan varaa. Siirtokuvani olen tilannut milloin mistäkin; kotimaisista verkkokaupoista, ulkomailta, joltain kanssaharrastajalta... Sitten löysin THE SIIRTOKUVAT. MILV-siirtokuvat, nuo venäläisten lahja maailmalle. Niiden käyttö on nopeaa ja helppoa. Muutaman sekunnin (oi kyllä!) liottaminen vedessä yleensä riittää, tarttuvat hyvin kynnelle ja ylimäräisten reunojen siistiminen on helppoa kynsilakanpoistoaineen kanssa. Koko kynnen kokoisetkaan kuvat eivät tuota hankaluuksia.

PAITSI NYT.


 Valitsin koko kynnen kokoiset kuvat, koska halusin saada kynsille nopeasti jotain kivaa. MILVien alle pitää pääsääntöisesti lakata valkoinen/vaalea lakka (maininta yleensä pakkauksessa) ja niin tein nytkin. Kerros Essencen valkoista ja sitten aloin leikkaamaan kuvia irti taustastaan. Liottaminen ja siirto kynnelle. Ja mitä tapahtuikaan? Kuva meni vähän ruttuun.


Pistin väsymyksen piikkiin, suoristelin parhaani mukaan ja siirryin seuraavaan kynteen. Sama juttu. Kuvaa pystyy melko paljon siirtelemään vielä kynnen päällä, mutta nyt kävi sellainen juttu, että kaikki kymmenen kynttä on mielestäni epäsiisteimmät kynnet pitkään aikaan. MILVin kuvio oli ihana ja tykkään kyllä muuten, mutta nämä näyttävät hyvin epäsiisteiltä!


 Reunojen siistiminenkin takkusi jostain syystä ja kynsinauhat jäivät kaikesta uurastuksesta huolimatta töhnäisen näköisiksi.
Ajattelen, että nyt ei vaan ollut kynsijumalat hereillä ja kuun asento kohdillaan. MILVit ovat kuitenkin edelleen suosikkejani, mutta kyllä tämä turhautti.
No, ens kerralla parempi onni sitten!


Miten Sinun keskiviikkosi on sujunut?

2 kommenttia:

  1. idea on kyl tosi kiva ja noi värit on tosi nätit! mutta saman huomasin milvien kanssa, että siistiminen oli hankalaa kun helposti tuli se valkoinen pohjalakka esiin... ja minulla on sen verran kapeat ja pienet kynnet, että siihen ei mahtunut kuin 1/5 kuviosta xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole koskaan aikaisemmin käynyt MILVien kanssa näin! Joka kerta ollut todella helppoa, nopeaa ja kivaa, myös siistiminenkin. Nyt oli joku tilastoharha, joka kyllä ärsytti!

      Poista

Kiitos kommentistasi!