torstai 27. lokakuuta 2016

Muutamat uutuus-lempparit

Essencen lanseeraustilaisuudesta tosiaan tarttui mukaan useampikin lakka. Hyviä peruscremejä ja parit vähän erilaiset lakat. Tänään niistä pääsevät esittelyyn muutamat yksilöt. Harvemmin teen swatch-juttuja, mutta nyt on sellaisen vuoro. Ajatus lähti oikeastaan siitä, että tikkuni ovat loppu enkä saanut lakkoja tikutettua. Päädyin siihen, että lakkaan muutamat kynnet ja katson eri valoissa miltä lakka näyttää.


Ensimmäisenä kaunis vaalea 21 A Whisper Of Spring, joka ei nimensäkään puolesta sovi sesonkiin, mutta väliäkös sitten sillä, jos lakka kerran on kiva.Sävy on kuvissa ihan pikkupikkuriikkisen sinisempään taittava kuin livenä, mutta melkoisen lähellä kuitenkin.
Googlen kuvahaku tosin antoi samantyylisiä kuvia, joten ehkä jotenkin sain taltioitua tämän. Kiva, neutraali.


Kuvissa lakkaa kolme kerrosta, jotka oli helppo lakata. Lakka ei kuitenkaan ollut näistä se lemppariksi yltävä. Lyhytkyntiset saattavat päästä kahdella kerroksella, mutta älkää luottako täysillä tähän arvioon.

Sitten vuoroon astuu 84 Olive You, joka on tumma oliivin vihreä. Ja hei, vihreät, ruskeat, harmaat.. Ne on mun juttu ja tämä lakka on sopiva lisä hyllyyni. Koitin tehdä dupe-haravointia, mutta en löytänyt omistani, joten saa jäädä meille asumaan.Kaikki tällaiset likaisen väriset lakat vaan iskee joka kerta kovaa, en tiedä mikä siinä on!? Pohdin jo parittavani tämän piCture pOlishin Mossyn kanssa!

Ihanan helppo lakattava leveällä sudilla, kaksi kerrosta.


Sitten vuoroon astuu suosikkini. Jostain syystä tämä sininen oli todella ihana. Puhdas sininen, jollaista ei minulla sitten tainnut ollakaan. Rehti creme, joka meinasi olla pitkille kynsilleni yhden kerroksen ihme! Lakkasin kuitenkin toisen kerroksen, joka ei ehkä olisi ollut välttämätön kuitenkaan.
78 Royal Blue, rakastan sinua.

Onko Sinulla joku näistä lakoista?
8 kommenttia:

 1. Tosta vihreästä on tullut mun suosikkini, aivan ihana sävy. Sininen jäi multa huomaamatta mutta upeelta sekin näyttää, kivoja edullisia lakkoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lakkoja ja meikkejä kehuin juuri tänään kaverille ja hän pohti, että mahtaa olla kallista lystiä. Katsoi mua pitkään kun kerroin hinnat :D

   Poista
 2. Tuo Olive You on munkin mielestä superkiva! Itseasiassa niin kiva, että voisin hankkia sen ihan itsekin. Itselle tuli myös heti mieleen Mossy tuon kanssa, toimisi varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy todeta, että se yhdistelmä nyt vainoaa niin, että täytynee oikeasti toteuttaa!

   Poista
 3. Ooh, tuo Royal blue. Ei ominta mulle, mutta herttinen, että on kaunis sävy <3

  VastaaPoista
 4. Voipi olla että Olive You tarttuu seuraavan kerran Essencen hyllyllä vieraillessa matkaan. Mikäli hyllyssä on tarpeeksi täytettä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!